Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Κόφτε τους τον...!Μπορείτε;

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα καλέσει για εξέταση τη συντακτική επιτροπή της αθλητικής εφημερίδας «Γαύρος» με αφορμή ένα άρθρο εις βάρος του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, τον οποίο χαρακτηρίζει επικίνδυνο!



Στο φύλλο της Τετάρτης 9ης Φεβρουαρίου, η εφημερίδα Γαύρος είχε δημοσίευμα εις βάρος του γ.γ. Αθλητισμού Παναγιώτη Μπιτσαξή, τον οποίο μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει επικίνδυνο.
Το δημοσίευμα βέβαια βασίστηκε στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός είς βάρος του γγΑ, μετά τη δήλωσή του ότι έπρεπε ο επίσημος Ολυμπιακός να καταδικάσει την επίθεση στο θέατρο όπου παιζόταν η παράσταση «Ταξιδεύοντας με τον ΠΑΟΚ » και σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες ήταν φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μάλιστα φώναζαν και συνθήματα.

Είναι η δεύτερη φορά που ο εισαγγελέας καλεί τη συγκεκριμένη εφημερίδα, καθώς είχε προηγηθεί ένα περσινό πρωτοσέλιδο μετά τον τέταρτο και επεισοδιακό τελικό του μπάσκετ Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, όταν έγραφε: «Προς τον κόσμο του Θρύλου, Wanted: Βασιλακόπουλος, Συμεωνίδης, Ζαβλανός, Βορεάδης, Τανατζής, Κορομηλάς. Καταζητούνται οι πράσινες οχιές»!


Υ.Γ.: Ας τις κλείσουνε πλέον τις κωλοφυλλάδες που μας τρώνε τα σωθικά κάθε μέρα!Όχι άλλο παραδημοσιογραφία και οπαδιλίκια ρε παιδιά!Μας πάνε χρόνια πίσω...Ίμαρτον!Κλείστε τους να ηρεμήσουμε όλους αυτούς τους δήθεν ποδοσφαιράδες που μας χαλάνε την πιάτσα!Ξέρετε πολύ καλά για ποιους μιλάω...Συγκεκριμένα ονόματα είναι!


επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: