Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Αναγκασμένος να κατέβει με αλλαγές

Για ακόμη μία φορά, ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, ετοιμάζεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του ενόψει της αρχικής ενδεκάδας που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό.


Ο έμπειρος τεχνικός δε θα έχει στην διάθεσή του δύο από τα μεγάλα επιθετικά του «όπλα», όπως είναι τα ονόματα των Μήτρογλου και του Ριέρα.

Ο πρώτος δε θα έχει δικαίωμα συμμετοχής λόγω της συμφωνίας του Γεράσιμου Βεντούρη και του Βαγγέλη Μαρινάκη για τον δανεισμό του παίκτη τον προηγούμενο Ιανουάριο. Η συμφωνία προβλέπει πως ο Έλληνας επιθετικός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής απέναντι στους «ερυθρολεύκους».

Ο Σίτο Ριέρα κλήθηκε και επίσημα σε απολογία από την Super League για το εκτός φάσης χτύπημα του ισπανού στον Παντελή Καφέ στον αγώνα της Κυριακής (20/2) μεταξύ ΑΕΚ και Πανιωνίου και επίσης δε θα δώσει το παρών στο ματς κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στα ευχάριστα για τον Λεμονή τάσσεται το γεγονός πως ο Λάτκα είναι ετοιμοπόλεμος για να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας του «ιστορικού» ενώ όσον αφορά την επιθετική γραμμή του Πανιωνίου θα υπερασπιστούν οι Σβέρκος και Μπάλαμπαν.

επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: