Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Nosponsors festival- Η μαγεία χωρις χορηγούς...(Active Member-Χνάρια, Flaco κ.α.)





Όταν τελικά αυτό που αγαπάς , το έχεις κάνει τρόπο ζωής σου και δεν ξεφτιλίζεται μέσα σε χορηγούς και διάφορους «καλοθελητές» που θέλουν να σε βοηθήσουν με το… αζημίωτο βέβαια, τότε μπορείς να κάνεις πράγματα που άλλοι ούτε που θα τα φαντάζονταν.

Έτσι και χτες Σάββατο(5/2), οι Active Member, το συγκρότημα-δημιουργός του low bap κινήματος, μαζί με πληθώρα άλλων συγκροτημάτων(Υπόνοια, Mea Culpa,Ramon, Oscura Vista, Agitachia, Psyclinic Tactix, Silencio, Στιχοπλοκές, Flaco &Dragojeada,Totem, Χνάρια, La bruja muerta), πραγματοποίησαν  το «No sponsors festival» στο «Gagarin».


Σκοπός του φεστιβάλ,  να επικοινωνήσουν μεταξύ τους όλοι εκείνοι που έχουν ταξιδέψει και φιλιώσει  με την φωτιά του lowbap. Και ήταν αρκετοί… Δεκαπέντε περίπου συγκροτήματα, μπροστά στα μάτια πολλών ανθρώπων που έσπευσαν να δουν τις αγαπημένες τους μπάντες. Άνθρωποι, οι οποίοι τίμησαν για ακόμη μια φορά με την παρουσία τους  μια μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε κάπου στο Πέραμα πριν από περίπου 19 χρόνια… 



Άνθρωποι μαγεμένοι από τη μουσική και τους στίχους των τραγουδιών, άνθρωποι  που αξίζει να σημειωθεί ότι ΑΥΤΟΙ και μόνο αυτοί, είναι ο κύριος και μοναδικός  χορηγός μιας ιστορίας φτιαγμένης με πολύ κόπο και μεράκι. Μόνο αυτοί. Ο κόσμος.
 Ένας κόσμος όμως, που δεν προστάζει ούτε δίνει διαταγές για το τι πρέπει να κάνεις, μόνο σε ακολουθεί όπου και να πας και σε στηρίζει, γιατί τελικά πιστεύει ότι τα όμορφα είναι κάπου εκεί έξω κρυμμένα και πως το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να ψάξουμε να τα βρούμε και να μείνουμε για πάντα μαζί με αυτά…


Επιμέλεια: Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αν μας το ελεγες και πριν γινει συναυλια θα ηταν καλυτερα ...

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑ ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ ΓΙΑ ACTIVE MEMBER ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΥΝ (ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ!!!) ΑΛΛΑ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! :)

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει και το lowbap.com για ενημέρωση...