Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Δεν φεύγει με τίποτα»!


Την παραμονή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό προανήγγειλαν στους οργανωμένους οπαδούς τα μέλη της διοικούσας επιτροπής.

Το όνομα του Τζιμπρίλ Σισέ, δεν έχει γίνει απλά σύνθημα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο Γάλλος είναι ο άνθρωπος που συμβολίζει το παρόν και το μέλλον της ομάδας. Συμβολίζει την θέληση, τον τσαμπουκά και την ποιότητα που όλοι οι «πράσινοι» θέλουν να βλέπουν στο «τριφύλλι».
Τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό αλλά και το… εσωτερικό, αναφορικά με το μέλλον του πρώτου σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος, δίνουν και παίρνουν. Η αγωνία έχει φτάσει στο κατακόρυφο αναφορικά με το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό και 
μετά το καλοκαίρι.


Έτσι, δεν ήταν δυνατόν το όνομά του να μην πέσει στο τραπέζι της κουβέντας που έκαναν χθες (09/02) οι Δημήτρης Γόντικας, Γιώργος Νίκας και Λεωνίδας Πολέμης, με τους εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών. Τα παιδιά του Ενιαίου Φορέα, ζήτησαν ορθά κοφτά να παραμείνει ο Γάλλος πάση θυσία στο «τριφύλλι». «Ακούγεται ότι θα φύγει κι ότι θα συζητήσετε προτάσεις που θα έρθουν. Μην τυχόν και φύγει», είπαν χαρακτηριστικά. Και η απάντηση που πήραν, δίχως άλλο φέρνει αισιοδοξία για το τι θα γίνει τελικά με τον Σισέ.


«Αν ο ίδιος θέλει να παραμείνει και απ’ ότι μας έχει δείξει με αποκορύφωμα τα όσα έκανε στην Τούμπα, θέλει να μείνει, δεν πάει πουθενά. Ανεξάρτητα από το αν θα βγούμε στο Champions League, ανεξάρτητα από τα οικονομικά δεδομένα, ανεξάρτητα από την μαύρη τρύπα, ο Σισέ δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα»! Αυτό τόνισαν οι διοικούντες το «τριφύλλι», γεγονός που δείχνει ότι ο Γάλλος δεν υπάγεται σε κανενός είδους μειώσεις, περικοπές κτλ. Οι «πράσινοι» θέλουν να τον κάνουν σημαία της ομάδας και γύρω του να χτίσουν τον Παναθηναϊκό!


Από εκεί και πέρα, συζητήθηκαν κι άλλα θέματα όπως η παρουσία των οπαδών των «πρασίνων» στα εκτός έδρας παιχνίδια κάτι με το οποίο συμφώνησε και η διοικούσα επιτροπή, χωρίς όμως να είναι απόλυτα δικό της θέμα να το καταφέρει αφού πρέπει να υπάρχει κάθε φορά συγκατάθεση του εκάστοτε γηπεδούχου και της αστυνομίας, ενώ από την πλευρά της διοίκησης ζητήθηκε να στηθεί «ασπίδα» γύρω από την ομάδα και να υπάρξει σωστή συμπεριφορά από τον κόσμο στο εξής για να μην υπάρξουν νέες τιμωρίες που μπορεί να κάνουν κακό στην ομάδα.


επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: