Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Άφησαν «γυμνό» τον Ρεχάγκελ!

Διαρρήκτες εισέβαλαν στο σπίτι του Ότο Ρεχάγκελ στη διάρκεια των χειμερινών διακοπών τους, όπως αποκάλυψε σε γερμανική εφημερίδα. «Δεν μας έχει μείνει τίποτα», είπε η σύζυγός του.




Ο εφιάλτης της παραβίασης του οίκου χτύπησε και τον Ότο Ρεχάγκελ κατά τη διάρκεια των χειμερινών τους διακοπών, καθώς διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι του στο Έσεν.
Αυτό αποκάλυψε ο πρώην ομοσπονδιακός μας προπονητής σε γερμανική εφημερίδα με αφορμή την εμφάνισή του σε γκαλά μαζί με τη γυναίκα του, όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία. Αυτό που οδήγησε τον «Ρεχακλή» να μιλήσει στον Τύπο για το προσωπικό αυτό γεγονός, είναι η γυναίκα του, Μπεάτε, που έπρεπε να εξηγήσει την απουσία κοσμημάτων από την εμφάνισή της σε μια κοσμική εκδήλωση.
«Δεν μας έχει μείνει τίποτα», είπε η σύζυγος του Ρεχάγκελ: «Μας τα πήραν όλα».
Το χρονικό της διάρρηξης έχει ως εξής: Κατά τις 6 ο Ρεχάγκελ έφυγε από το σπίτι του για να πάει με παρέα σε τοπικό εστιατόριο. Γυρίζοντας στις 8 σπίτι, βρήκε τα συρτάρια του άνω κάτω.
Όπως είπε η Αστυνομία, οι διαρρήκτες, προφανώς επαγγελματίες, μπήκαν ανοίγοντας τρύπα στο χερούλι του παραθύρου του δευτέρου ορόφου. Έξι ακόμη οικογένειες μένουν στην πολυκατοικία του Ρεχάγκελ, αλλά κανείς δεν άκουσε κάτι, ενώ οι δράστες δεν άφησαν δακτυλικά αποτυπώματα.
Η Αστυνομία συμπέρανε ότι οι διαρρήκτες παρακολουθούσαν τον προπονητή και περίμεναν να φύγει από το σπίτι του.
Αυτό που στεναχώρησε ιδιαίτερα τον Ρεχάγκελ είναι ότι μέσα στα κλοπιμαία ήταν δύο αναμνηστικά ρολόγια από τη Βέρντερ Βρέμης και την ελληνική ομοσπονδία, καθώς του θύμιζαν τους προπονητικούς του θριάμβους. Ακόμη η Μπεάτε αποκάλυψε ότι της έκλεψαν διαμάντια δύο καρατίων, τα οποία της είχε χαρίσει ο Ότο πριν από τριάντα χρόνια.
επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: