Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Τιμωρία – σοκ στον Μιραλάς

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Άρη, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Μιραλάς τιμωρείται με δύο αγωνιστικές, προκαλώντας, έτσι, την οργή του Ολυμπιακού.

 
Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε, όπως γνωστοποίησε το πρωί της Παρασκευής, με δύο αγωνιστικές (+150 ευρώ πρόστιμο) τον Βέλγο επιθετικό για τη «βίαιη απώθηση στον Βλάνταν Ίβιτς» και έτσι ο Ολυμπιακός θα στερηθεί των υπηρεσιών του στο παιχνίδι του «Κλ. Βικελίδης». Η ΠΑΕ Ολυμπιακός κάνει λόγο για περίεργη καθυστέρηση, αφού το παιχνίδι, στην Τούμπα, έγινε εννιά μέρες πριν, διάστημα στο οποίο η Πειθαρχική Επιτροπή δεν έβγαλε καμία σχετική απόφαση. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν προλαβαίνουν να κάνουν έφεση, για μείωση της ποινής και έτσι, ανεξάρτητα από τις όποιες αντιδράσεις των «ερυθρολεύκων» τις επόμενες ώρες, ο Μιραλάς δεν θα παίξει στο ματς με τον Άρη.

Το θέμα χειρίζονται ήδη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, καθώς δεν ενημερώθηκαν από την ΕΠΟ για τη τιμωρία του παίκτη, με αποτέλεσμα να συμμετέχει κανονικά στην προετοιμασία, ενόψει του ματς με τους "κιτρινόμαυρους".

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: