Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Με σοβαρότητα και προσοχή»

Τον Ηρακλή Κηφισιάς φιλοξενεί στο Μετς η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού το Σάββατο (20:30) για να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.


Τα «φίνα κορίτσια» έχουν ξεκινήσει ιδανικά την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος της Α1 βόλεϊ γυναικών, έχοντας επικρατήσει στα δύο πρώτα παιχνίδια επί του Μαρκόπουλου και της ΑΕΚ εκτός έδρας. Το «τριφύλλι» υποδέχεται στο Μετς τον Ηρακλή Κηφισιάς και επιδιώκει την νίκη, ώστε να κάνει το 3/3 και να επιβεβαιώσει για ακόμα μια φορά τον τίτλο του φαβορί και για το φετινό πρωτάθλημα.

Ο προπονητής των «πρασίνων», Σπύρος Χουντουμάδης, μίλησε στο leoforos.gr για τον σαββατιάτικο αγώνα, αλλά και για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Στο αυριανό παιχνίδι με τον Ηρακλή Κηφισιάς οφείλουμε να επισφραγίσουμε την καλή εικόνα που δείξαμε στα δύο πρώτα παιχνίδια.

Πρέπει να έχουμε την ανάλογη σοβαρότητα και προσοχή και να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας από το ξεκίνημα, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη. Η ομάδα μας έχει μάθει να κοιτάει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πιστεύω πως ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος θα είναι σημαντικός, καθώς στο τέλος θα κριθούν πολλά για τη συνέχεια».
 
Συντάκτης: Στασινή Φύτρου
leoforos.gr

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Asking questions are really nice thing if you are
not understanding something fully, however this piece of writing provides fastidious understanding even.


My web site: how to get back with your ex girlfriend

Ανώνυμος είπε...

Hi colleagues, its great paragraph about cultureand fully defined, keep
it up all the time.

My web-site - get ex back

Ανώνυμος είπε...

This is really interesting, You're a very skilled blogger. I have joined your rss feed and look forward to seeking more of your fantastic post. Also, I've shared your site in my social networks!


my website :: how to impress a boy