Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Μαρτυρία αναγνώστη ΑΣΤΥΛΟΓΙΑΣ!

 Το βράδυ της Δευτέρας (7/2) αναστατώθηκε η περιοχή της Καλλιθέας στην οδό Σόλωνος μετά από σφοδρούς πυροβολισμούς κατά ειδικού φρουρού ο οποίος στη συνέχεια έχασε την μάχη με τον θάνατο.


Αυτόπτης μάρτυρας μας εξηγεί τι ακριβώς είδε με τα μάτια του λίγα λεπτά μετά από το χτύπημα στον άτυχο αστυνομικό. Συγκεκριμένα, εκείνη την ώρα διέσχιζε την οδό Σόλωνος...Στο ύψος της οδού Σόλωνος 83 και καθώς προχωρούσε πεζός λοιπόν είδε ένα αυτοκίνητο με μισάνοικτη την πόρτα του οδηγού. Άνοιξε την πόρτα του αυτοκινήτου μάρκας Smart και είδε αιμόφυρτο τον βομβαρδισμένο από σφαίρες αστυνομικό, οποίος έδινε μάχη με τον θάνατο. Στη συνέχεια, ο Αλβανός που βρισκόταν δίπλα ακριβώς του είπε να καλέσει βοήθεια και αυτό έγινε μέσω κάποιων ανδρών προσωπικής φύλαξης κάποιου δικηγόρου που διαμένει στη γειτονιά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι κάλεσαν την αστυνομία και τις πρώτες βοήθειες.

Τονίζουμε πως τα λόγια αυτά προέρχονται από αυτόπτη μάρτυρα που μίλησε στην Αστυλογία ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για το προχθεσινό φονικό που σόκαρε στην περιοχή της Καλλιθέας.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: