Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ελεύθερος ο "τοξοβόλος"

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο νεαρός, που συνελήφθη την Τετάρτη έξω από τη Βουλή να έχει στην κατοχή του ένα τόξο, βέλη και ένα τσεκούρι.

Αποκαλυπτικό βίντεο από την πορεία -Ολη η αλήθεια

Παρακολουθήσαμε όλοι στην απεργία της Τετάρτης 23 Φεβρουαρίου, διάφορα γεγονότα. Ένα εξ αυτών ήταν και η μολότοφ που πετάχτηκε σε έναν αστυνομικό ο οποίος κινδύνεψε σοβαρά. Παρ' όλα αυτά το βίντεο του Cnn το οποίο ήρθες στη δημοσιότητα δείχνει ακριβώς τη σκηνή που συνέβη:

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Στέλνουν στη Χάγη τον Καντάφι

Το Συμβούλιο Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών επέβαλε κυρώσεις στη Λιβύη, περιλαμβανομένων αυστηρού εμπάργκο όπλων, του "παγώματος" πόρων του ηγέτη της χώρας Μουάμαρ Καντάφι, συγγενών του και στελεχών της κυβέρνησής του, ταξιδιωτικών απαγορεύσεων στα ίδια πρόσωπα καθώς και την παραπομπή στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο στη Χάγη των δολοφονιών αμάχων στο πλαίσιο της καταστολής των αντικαθεστωτικών κινητοποιήσεων που διαρκούν δύο εβδομάδες.

Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Ποιος ήταν ο... τοξοβόλος της πορείας;

Στον "τοξοβόλο" που την περασμένη Τετάρτη συνελήφθη στο Σύνταγμα μπροστά από τη Βουλή, προσάπτουν πως κουβαλούσε και το φονικό όπλο που λέγεται: Τσεκούρι. Στις ... μαρκαρισμένες φωτογραφίες όμως και αυτό τουλάχιστον φαίνεται ολοκάθαρα, η ασυνήθιστα γαλάζια λαβή του τσεκουριού, διακρίνεται στην τσέπη της φόρμας ενός άνδρα των ΜΑΤ. Τι να έχει συμβεί άραγε;

Ανακοίνωση ΣΟΚ της Ένωσης Αστυνομικων Υπαλλήλων Αττικής εναντίον της Κυβέρνησης

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, αντιδρά στο έκτροπα με τις διαδηλώσεις και την χωρίς λογική πολιτική εντολή να φυλάσσουν τα μηχανήματα των εργολάβων στην Κερατέα.

Υπογραφές για άρση βουλευτικής ασυλίας

Ξεκίνησε ως διαμαρτυρία στο Facebook κατά της ατιμωρησίας των πολιτικών, ωστόσο δείχνει να μετατρέπεται σε κίνημα που διεκδικεί να λογοδοτήσουν υπουργοί και πρώην υπουργοί για τα σκάνδαλα, που διαρκώς οδηγούνται στο αρχείο.

Βαρυχειμωνιά το Σάββατο, βελτίωση από την Κυριακή

Βροχές και καταιγίδες αναμένονται το Σάββατο σε όλη την χώρα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και σε περιοχές της Βόρειας χώρας με χαμηλότερο υψόμετρο. Οι άνεμοι θα είναι ισχυροί και στο βόρειο Αιγαίο θα φτάσουν τα 6 Μποφόρ. Σταδιακή βελτίωση θα παρουσιάσει ο καιρός την Κυριακή ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Ο αιγυπτιακός στρατός ζητά... "Συγγνώμη"


Το Ανώτατο Συμβούλιο των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων ζήτησε συγγνώμη σήμερα, Σάββατο, για τις συγκρούσεις που σημειώθηκαν τη νύχτα μεταξύ διαδηλωτών και στρατιωτών.

Σε «καραντίνα» οι διαιτητές του ντέρμπι

Την απόφαση να μην σφυρίξουν ξανά την τρέχουσα σεζόν οι διαιτητές του αγώνα Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός πήρε η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας. Στην ανακοίνωση εξέδωσε η ΚΕΔ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ αναφέρεται ότι η απόφαση για δημοσιοποίηση της ποινής πάρθηκε εξαιτίας «της σοβαρότητας και της δημιουργηθείσας κατάστασης στο ποδόσφαιρο».

«Μόνο νίκες μέχρι το τέλος»

Αυτό είναι το σύνθημα που κυριαρχεί στο «στρατόπεδο» του Ολυμπιακού τις τελευταίες μέρες, μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (19/2).

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

Επαναπατρισμός Ελλήνων από τη φλεγόμενη Λιβύη

Προσγειώθηκαν στο «Ελ. Βενιζέλος» και τα τρία ελληνικά C-130 που έφυγαν από τη Λιβύη, ενώ πλοία μεταφέρουν πολίτες από τη Βεγγάζη στο Ηράκλειο και τη Σούδα Κρήτης.

Στα 2 ευρώ θα "πετάξει" η αμόλυβδη

Ράλι σημειώνουν οι τιμές του πετρελαίου, με το Μπρεντ να πλησιάζει τα 120 δολάρια το βαρέλι, σκαρφαλώνοντας στο υψηλότερο επίπεδο των 2,5 τελευταίων ετών, καθώς η αναταραχή στη Λιβύη έχει οδηγήσει σε σημαντική μείωση της προσφοράς πετρελαίου από την τρίτη μεγαλύτερη πετρελαιοπαραγωγό χώρα της Αφρικής.

Sonisphere με Iron Maiden, Mastodon, Gojira..για μια μεταλλική βραδιά!

Ένα από τα πλέον αγαπημένα φεστιβάλ των οπαδών του αυθεντικού μέταλ, επιστρέφει στην Ελλάδα για 2η συνεχόμενη χρονιά. Το Sonisphere Festival, με ένα ασυναγώνιστο line up, φιλοξενεί και υποδέχεται τους θρυλικούς IRON MAIDEN, τους Mastodon, τους Slipknot και άλλα μεγάλα συγκροτήματα!

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Να μεταπείσουν τον Σισέ

Προσπάθεια να πείσουν τον Τζιμπρίλ Σισέ να μείνει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό θα κάνουν οι φίλοι της ομάδας.

Το πρόγραμμα του Καρναβαλιού!

Η Αστυλογία πιστεί στο να στηρίζει τα Καρναβάλια (αν και δεν είναι τα πραγματικά βλέπε Βουλή, Καραϊσκάκι κ.τ.λ) σας παρουσιάζει το πρόγραμμα του καλύτερου και πιο γνωστού καρναβαλιού της Ελλάδας, αυτό της Πάτρας.

Αναγκασμένος να κατέβει με αλλαγές

Για ακόμη μία φορά, ο προπονητής του Πανιωνίου, Τάκης Λεμονής, ετοιμάζεται να διαφοροποιήσει τα πλάνα του ενόψει της αρχικής ενδεκάδας που θα παρατάξει κόντρα στον Ολυμπιακό.

Παραλύει σήμερα η χώρα

Σήμερα Τετάρτη (23/2) η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ προχωρούν σε πανελλαδική 24ωρη απεργία, στην οποία θα συμμετέχουν διάφοροι επαγγελματικοί κλάδοι, μεταξύ των οποίων δημόσιοι υπάλληλοι, εργαζόμενοι στα Μ.Μ.Μ. και εργαζόμενοι στην Υγεία.

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Συνάντηση Παπανδρέου- Μέρκελ

Καθοριστικής σημασίας για την πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι η σημερινή συνάντηση του πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο.
Η συνάντηση, που γίνεται στη σκιά της συντριβής του κυβερνώντος Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος στις τοπικές εκλογές του Αμβούργου, θα κρίνει τις προσδοκίες που μπορεί να έχει η Ελλάδα από την Έκτακτη Σύνοδο Κορυφής του Μαρτίου.

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Φανέλα βασικού σε "Κάρα"


Φανέλα βασικού ετοιμάζεται να δώσει στον Γιώργο Καραγκούνη ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

«Θέλω να σκοράρω στο ντέρμπι»


Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ανυπομονεί να παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και να σκοράρει απέναντί του, βοηθώντας την ομάδα του.

Οι... ομορφιές του ντέρμπι!


Οι... ομορφιές ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων» ξεκίνησαν από την Τρίπολη, όπου τα ξημερώματα της Παρασκευής άγνωστοι έριξαν μολότοφ στον σύνδεσμο των οπαδών του Ολυμπιακού.

Το ντέρμπι μέσω της Αστυλογίας...

Από σήμερα (18/2) και μέχρι αύριο (19/2) το βράδυ, η Αστυλογία παίζει μπάλα για χάρη του El classico της Ελλάδας μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού....

Άλμα πρωτειάς... μέσω Ισπανίας!

Με πρωταγωνιστές τους Νεστέροβιτς και Σπανούλη στα κρίσιμα ο Ολυμπιακός πέτυχε σπουδαίο «διπλό» στη Βαλένθια (85-79) κάνοντας άλμα πρόκρισης για τα playoffs και με νίκη στην Πόλη κατακτά την πρωτιά του ομίλου.

Μέχρι εδώ για ΠΑΟΚ(video)...

Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε το βράδυ της Τετάρτης 17/2 από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Τούμπα και χάνει τις ελπίδες του για πρόκριση στους "16" του Europa League.

Τα αποτελέσματα των «32» του Europa


Στους πρώτους αγώνες για τη φάση των «32» του Γιουρόπα Λιγκ, σημειώθηκαν τα  εξής αποτελέσματα:

ΑΡΗΣ-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία) 0-0

ΠΑΟΚ-ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία) 0-1

Στο σφυρί 598 νησιά και βραχονησίδες του Δημοσίου!


Ντοκουμέντα-«φωτιά» για το ξεπούλημα της χώρας

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

Με συνταγή… «Κλ. Βικελίδης» στο ντέρμπι!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γνωρίζει πως το δυνατό σημείο στον φετινό Ολυμπιακό είναι οι επιθετικές του αρετές και με αυτόν τον τρόπο σκέφτεται να «χτυπήσει» και το ντέρμπι του Σαββάτου (19/2).

Αντιδράσεις για το νομοσχέδιο

Με την στήριξη των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ καθώς και της ανεξάρτητης βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη, ολοκληρώθηκε στη Βουλή η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση των αστικών συγκοινωνιών της Αθήνας.

Πρώτη φορά απέναντι σε Ρώσους!

Ο ΠΑΟΚ παίζει την Πέμπτη (17/2) κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας στα πλαίσια των «32» του Europa League και είναι η πρώτη φορά που αγωνίζεται απέναντι σε Ρώσους.

Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

Αποκάλεσε «ήρωα» τον φονιά μαθητών


Έπειτα από δεκατέσσερα χρόνια μετά την αιματηρή επίθεση του Ιορδανού στρατιώτη Ντακαμσέχ σε επτά Ισραηλινούς μαθητές, ο υπουργός Δικαιοσύνης της Ιορδανίας τον χαρακτήρισε «ήρωα», τονίζοντας μάλιστα ότι θα τον υπερασπίζεται μέχρι να αποφυλακιστεί.

Αστυνομικός αποπειράθηκε να μαχαιρώσει πολιτικό!


Ο Αϊμάν Νουρ, πρόσωπο της αντιπολίτευσης, ο οποίος στις προεδρικές εκλογές τους 2005 υπήρξε αντίπαλος του πρώην προέδρου Χόσνι Μουμπάρακ, δήλωσε εχθές 14/2 ότι ένας αξιωματικός της αιγυπτιακής αστυνομίας αποπειράθηκε να τον μαχαιρώσει. Πρόσθεσε ακόμη, πως η επίθεση αυτή απεικονίζει το μέγεθος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει η Αίγυπτος.

ANTE ΓΕΙΑ, Τhis is Volos!

Ο Αχιλλέας Μπέος προχώρησε σε καυστική και πρωτοποριακή ανακοίνωση εις βάρος της ΑΕΛ. 

Ναζιστικά σύμβολα στο κράνος

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε, και μάλιστα άμεσα από τη ΓΑΔΑ, σε βάρος αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης.

14 Φλεβάρη:Ημέρα των καταστημάτων!

Κάθε χρόνο τέτοια μέρα γίνεται μεγάλος ντόρος για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με την αιτιολογία πως σήμερα γιορτάζουν... οι ερωτευμένοι!

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

«Ντόπες» από Ψωμιάδη

Η κακή εμφάνιση κόντρα στον Εργοτέλη και κυρίως η αποκαρδιωτική εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου στο Παγκρήτιο, προβλημάτισε τους ανθρώπους της Καβάλας.

Πωλείται δημόσια περιουσία

Πληροφορίες εντός.
Αυτός θα μπορούσε να είναι ο τίτλος "μικρής αγγελίας" για την δημόσια περιουσία που αναμένεται να αξιοποιηθεί άμεσα, αφού ως προς αυτήν συμφωνούν απολύτως κυβέρνηση και τρόικα!
Σύμφωνα με την εφημερίδα "Τα Νέα" , "θα δημιουργηθεί μία εταιρεία στην οποία θα ενταχθούν τα ακίνητα φιλέτα, προκειμένου να αξιοποιηθούν στη συνέχεια µε διάφορους τρόπους, σύµφωνα µε τους σχεδιασµούς της κυβέρνησης.

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

Παράνομο στοίχημα και στην Καλαμάτα!


Νέο χτύπημα κατά του παράνομου στοιχηματισμού σημειώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (12/2) στην Καλαμάτα με την σύλληψη ενός άνδρα.

Νίκη Μπάλαμπαν (βίντεο)!

Με γκολ του Μπόσκο Μπάλαμπαν ο Πανιώνιος νίκησε με 1-0 τον ΠΑΟΚ στην Νέα Σμύρνη και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Παράσταση πρωταθλητή στο Βικελίδης(Βίντεο)!

Ο Ολυμπιακός στην πιο κρίσιμη στροφή του πρωταθλήματος έδειξε ότι διαθέτει το μέταλλο για να κατακτήσει το 38ο τίτλο της ιστορίας του.

O μικρός «Δούκας» φτάνει Ελλάδα!

Είναι γεγονός! Η KTM προχώρησε στην κατασκευή νέου «Δούκα» που αναμένεται να συναρπάσει όλους τους φίλους της KTM με τον συναρπαστικό σχεδιασμό του και την δυναμική της εταιρίας και σύντομα φτάνει στην χώρα μας.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

«Με σοβαρότητα και προσοχή»

Τον Ηρακλή Κηφισιάς φιλοξενεί στο Μετς η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού το Σάββατο (20:30) για να δώσει συνέχεια στο νικηφόρο σερί.

Εκτός ο Πιστολέρο!

Εκτός αποστολής του Πανιωνίου για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ έμεινε ο Κώστας Μήτρογλου.

Στη ΦΙΦΑ για Κοτσόλη

Ούτε σήμερα βγήκε το δελτίο του Στέφανου Κοτσόλη, με την ΕΠΟ να πηγαίνει στη ΦΙΦΑ για το... τυπικό της υπόθεσης.

Δείτε το πολυσυζητημένο καυτό φιλί Κασίγιας-Καρμπονέρο με μια πινελιά αποκριάτικης φαντασίας...!


"Καρναβάλι" έγιναν κυριολεκτικά ο Ίκερ Κασίγιας και η σύντροφός του Σάρα Καρμπονέρο...! Το παθιασμένο φιλί που έδωσε ο διεθνής τερματοφύλακας των "φούριας ρόχας" στην ισπανίδα δημοσιογράφο την ώρα που του έπαιρνε συνέντευξη μετά τη λήξη του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010 αποδείχθηκε σημαντική πηγή έμπνευσης για τους..

Αποκλειστικές φωτό από την προπόνηση των Ελπίδων!

Η Αστυλογία βρέθηκε και συνομίλησε στην προπόνηση της Εθνικής Ελπίδων στον Βύρωνα...
Συνομίλησε με τους νεαρούς διεθνείς και σας παραθέτει αποκλειστικές φωτό από τα νέα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου!

Του έπεσε το παντελόνι κυνηγώντας τον Μέσι για μία φωτογραφία!

Μην τρέχεις βρε Λίο, μια φωτογραφία ήθελε ο άνθρωπος κι όχι μόνο δεν την πήρε αλλά του έπεσε και το παντελόνι να σε κυνηγάει! Ο αστέρας της Μπαρτσελόνα περικυκλώθηκε από φωτορεπόρτερς στο αεροδρόμιο της Βαρκελώνης και ο χαμός κίνησε την περιέργεια σε πολλούς...

Τιμωρία – σοκ στον Μιραλάς

Με μια αιφνιδιαστική απόφαση, μια μέρα πριν το παιχνίδι με τον Άρη, η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο Μιραλάς τιμωρείται με δύο αγωνιστικές, προκαλώντας, έτσι, την οργή του Ολυμπιακού.

Λεμονής: «Δεν είναι ώρα για λόγια…»

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, μίλησε ο τεχνικός του Πανιώνιου, Τάκης Λεμονής, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

«Δυνατοί για την ανατροπή!»

Ο  Κώστας Κατσουράνης μίλησε για την αυτοπεποίθηση του Παναθηναϊκού, την πρόκληση του πρωταθλήματος, ενώ αποκάλυψε πως στην προπόνηση του «τριφυλλιού» λένε πως πάνε για την ανατροπή.

Το χρωστάνε στον Βαλβέρδε!

 Την νίκη κόντρα στον Άρη το επόμενο Σάββατο οφείλουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στον προπονητή τους για τα γενέθλιά του, όπως του έταξαν εχθές 9/2.

Κόφτε τους τον...!Μπορείτε;

Ο αθλητικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου θα καλέσει για εξέταση τη συντακτική επιτροπή της αθλητικής εφημερίδας «Γαύρος» με αφορμή ένα άρθρο εις βάρος του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, τον οποίο χαρακτηρίζει επικίνδυνο!