Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Λήστεψαν τον Ριέρα!

Θύμα ληστείας έπεσε ο άσος του Ολυμπιακού, Άλμπερτ Ριέρα, αφού τα ξημερώματα της Τετάρτης εισέβαλλαν στην κατοικία του Ισπανού άσου στην Βούλα, διαρρήκτες και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα. Δεν έφτανε ο σοβαρός τελικά τραυματισμός του στο ματς με την ΑΕΚ, έχει και άλλα προβλήματα.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι στην λεία των ληστών συγκαταλέγονται λάπτοπ, κινητά και χρυσαφικά που βρίσκονταν στο σπίτι του Άλμπερτ αλλά και τα 2 πανάκριβα και πολυτελή αυτοκίνητα μάρκας Audi και Mercedes που είχε στην κατοχή του ο ποδοσφαιριστής των Πειραιωτών.

Το ευχάριστο πάντως είναι ότι ο Ριέρα και η οικογενειά του κοιμόντουσαν κατά την διάρκεια της διάρρηξης και δεν κατάλαβαν τι συνέβη στο σπίτι τους. Το συγκεκριμένο γεγονός έρχεται να προστεθεί σε αυτό του Ντάντολο, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι ως δανεικός από τη Νάπολι στους Πειραιώτες και είχε πέσει επίσης θύμα διάρρηξης, ενώ πριν 2 μέρες στόχος ληστείας έγινε και η πρώην Ολυμπιονίκης του Ολυμπιακού, Νίκη Ξάνθου, αφού διαρρήκτες έκλεψαν τα 2 μετάλλια της.
Ο Ισπανός άσος κατοικεί στο Πανόραμα της Βούλας, μια από τις πιο ακριβές συνοικίες της Αττικής που έχει θέα τον Αργοσαρωνικό και όπως είναι λογικό αποτελεί στόχο διαρρηκτών. Η αναφορά στην Ασφάλεια της περιοχής έγινε σήμερα το πρωί επειδή όπως αναφέραμε η ληστεία έγινε τα μεσάνυχτα της Τετάρτης.

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός
πηγή : katimagiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: