Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Δείτε και τους άλλους!

Αυτό όπως και το προηγούμενο "άρθρο" υποτίθεται πως ανήκουν στο δημοσιογραφικό χώρο. E όχι...!! Αυτό είναι φανατισμός κυρίες και κύριοι! Τέλος! 



"* Το διαβάσαμε και τούτο, ρε βαζέλια, ρε ντροπή του ποδοσφαίρου.
* Ότι δεν έγινε και τίποτα που φάγατε πέντε είπατε, γιατί και η Ρεάλ Μαδρίτης τόσα έφαγε.
* Όλος ο κόσμος γούσταρε και απόλαυσε ματσάρα κι εσείς φτάσατε να μετατρέψετε ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της σεζόν σε φτηνή δικαιολογία για την ξεφτίλα σας.
* Όχι δεν είναι το ίδιο, ρε μοσχάρια, τα πέντε τα δικά σας και τα πέντε τα δικά τους. Καταρχάς δεν είναι πέντε, είναι οχτώ, απλώς από τη σφαλιάρα την ευρωπαϊκή την πολλή, ξεχάσατε και να μετράτε. Πέντε εκεί, τρία εδώ.
* Και όλα με σβηστές μηχανές. Οι άνθρωποι ούτε δεύτερη ταχύτητα δεν βάλανε και ψάχνατε σακούλες να κάνετε εμετό, ρε βαζέλια.
* Στο ελ κλάσικο έπαιξαν με τις μηχανές να δουλεύουν στο φουλ. Σαν τα σκυλιά κυνηγούσαν την μπάλα, είχαν κίνητρο. Ήθελαν να ξεσκίσουν τον μεγάλο τους αντίπαλο. Εσάς τι να σας κάνουν; Γιατί να παίξουν μπάλα με σας; Να κερδίσουν τι;
* Ήρθαν με νεκρά μπας και το σώσετε και ακόμα κι έτσι ρουφήξατε οκτώ. Στο δεύτερο ματς, στο ΟΑΚΑ αν δεν έκαναν συντήρηση δυνάμεων θα είχατε φάει περισσότερα από όσα φάγατε εκεί. Τρία τεμάχια έγραψε και ούτε ιδρώσανε.
* Μόνο στο τέλος επειδή σας είδαν πονεμένες, παίνεψαν και το σπιτικό σας, μην τυχόν και τους πάτε δικαστήριο για βάναυση συμπεριφορά.
* Μη γελιέστε, ρε βαζέλια. Ούτε είστε ούτε θα γίνετε μεγάλη ομάδα. Τις συγκρίσεις με μεγάλες ομάδες αφήστε τις για εμάς που τουλάχιστον ξέρουμε από μοναρχίες. Τόσα χρόνια εμείς κουβαλάμε σημαία.
* Ακούς εκεί τόσα έφαγε και η Ρεάλ. Χαλασμένα σας ταΐζουνε ρε;"

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: