Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Μακριά τέτοια δημοσιογραφία!

Η Αστυλογία δε θα σταματήσει να ασχολείται με σεδίδες που μόνο κακό κάκουν στους Έλληνες οπαδούς ανεξαρτήτως χρώματος και ομάδας. Συχνά πυκνά βρίσκουμε άρθρα(ο Θεός να τα κάνει) τέτοιου τύπου και σας τα παραθέτουμε με σκοπό να  βλέπετε πως κάποιοι φανατίζουν και επηρεάζουν τους αναγνώστες τους.


Ορίστε το "δημοσιογραφικό;" δημοσίευμα:

"Εδώ που ήρθατε αντιπαθούμε, μισούμε, δεν μας αρέσει οτιδήποτε μη παναθηναϊκό. Οτιδήποτε ολυμπιακό. Οτιδήποτε δεν πάει με το πράσινο. Προσπαθούμε να το εξηγούμε με κουβέντες απλές για να συμμετάσχουν στην κουβέντα και άτομα μη πράσινου χρώματος που ενδεχομένως χρειάζονται μια βοήθεια. Τα υπόλοιπα παρακάτω.

Όχι πως έχουμε κάποιο πραγματικό θέμα με τον πρώην υπάλληλο του Ολυμπιακού. Σε καμία περίπτωση. Άλλωστε τι πρόβλημα θα μπορούσαμε να έχουμε με ένα τύπο που οδήγησε την ομάδα του λιμανιού στο θριαμβευτικό της περσινό φινάλε;

Κανένα απολύτως. Ίσα-ίσα που αν περνούσε από το χέρι μας, θα τον αφήναμε στον πάγκο της ομάδας του προέδρου Βαγγέλα διά παντός για να ξεφτιλίζεται και να ξεφτιλίζει και τους εργοδότες του.
Απλά επειδή κάποια ερυθρόλευκα παπαγαλάκια έβγαλαν γλώσσα και αναμάσησαν τις γελοίες δηλώσεις κάποιων δικών τους φερέφωνων στο νησί της Κέρκυρας, όπως οι κύριοι Στολτίδης και Επστάιν, θέλαμε να ξέρουμε αν έχουν να πουν κάτι τώρα. Θέλουμε να ξέρουμε αν έχουν να πουν κάτι τώρα που η ομάδα της Κέρκυρας αναγνωρίστηκε και επίσημα ως παράρτημα του Ολυμπιακού.

Εκτός και αν πιστεύετε εκεί στο λιμάνι πως ο Μπόζινταρ πήρε το πόστο με την αξία του, με βάση την εκπληκτική του απόδοση στο δικό σας πάγκο, οπότε είστε ακόμα πιο ηλίθιοι από ό,τι φανταζόμασταν.
Ή μήπως είναι εξίσου τυχαίο που ένας υπάλληλος του Ολυμπιακού κατσικώνεται στον πάγκο της Κέρκυρας λίγες μέρες αφότου κερδίζουμε εμείς εκεί μέσα; Τέτοιο κόμπλεξ πια; Να εκδιωχθεί ο Τεννές επειδή τόλμησε και έφαγε δύο τεμάχια από τον πρωταθλητή Ελλάδας;

Συνεχίστε όμως. Καλά το πάτε. Είναι καλή μέθοδος αυτή. Όποιον κερδίζουμε εμείς, την επομένη να πηγαίνετε να βάζετε έναν υπαλληλάκο σας εκεί για να μην ξαναγίνει το κακό.
Απλά να σας ενημερώσουμε, ότι επειδή δεν έχουμε σκοπό να κόψουμε γκάζι, θα χρειαστείτε πολλούς ακόμα υπαλλήλους. Μια Σουπερλίγκα υπαλλήλους σαν να λέμε. "

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: