Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Κ.Κ.Ε: ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΕΣ ΔΙΧΩΣ ΝΟΗΜΑ

Η αφορμή για να γράψω αυτό το άρθρο,ήταν τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν στο σύνταγμα στις 20/10/2011 ημέρα πέμπτη,ανάμεσα σε διαδηλωτές του Π.Α.Μ.Ε και κουκουλοφόρων.
                 
    Το Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος,με το τρόπο που δρα αλλά και αντιδρά στις διαδηλώσεις,δείχνει ότι τα στελέχη του κόμματος  δεν έχουν διδαχθεί από τα λάθη του παρελθόντος(συνθήκη Βάρκιζας,διαγραφή Βελουχιώτη) και πράττουν σύμφωνα με τα συμφέροντα του κόμματος και όχι με τη θέληση της εργατικής τάξης αλά και γενικότερα του λαού.
Για ακόμη μια φορά το Κ.Κ.Ε,δείλιασε να τα βάλει πρακτικά με την εξουσία και το καπιταλιστικό σύστημα,"γράφω πρακτικά , γιατί λεκτικά το κόμμα του λαού τα πάει μία χαρά" ,με την συνηθισμένη αιτιολογία ότι η ταξική πάλη διαδραματίζεται στη καθημερινότητα μας.(Μέσα από τα εργατικά σωματεία,αλλά και μέσω των μαζικών αλλά ταυτόχρονα ειρηνικών διαδηλώσεων).

   Εδώ θέλω να υπενθυμίσω στους φίλους μου τους Κομμουνιστές,ότι η αλλαγή ενός πολιτικού συστήματος δεν πραγματοποιείται ειρηνικά (και ειδικά του καπιταλιστικού συστήματος που έχει πολλούς εξόδους διαφυγής (Κοινωνικοί μηχανισμοί,κρατική βία,ψυχολογική βία,κατευθυνόμενα ΜΜΕ και φιλήσυχους πολίτες),αλλά με ταξικό πόλεμο.
   Φυσικά δεν με ενοχλεί τόσο πολύ η δράση του Κ.Κ.Ε στις πορείες και στις διαδηλώσεις"ο καθένας από έμας έχει το δικαίωμα να επαναστατεί με το δικό του τρόπο σκέψης".Εδώ είναι το σημείο που με πληγώνει και με εξοργίζει ταυτοχρόνως στο Κομμουνιστικό κόμμα Ελλάδος.Το ΚΚΕ θεωρεί ότι ό μόνος σωστός τρόπος για αλλαγή πλεύσης του συστήματος είναι ο δικός του,άρα αυτομάτως απορρίπτει κάθε άλλη σκέψη ,και ότι τα άλλα κόμματα ή οι άλλες αριστερές δυνάμεις πολεμούν όχι ενάντια στην εξουσία αλλά ενάντια στο Κ.Κ.Ε.
     Με αυτό το σκεπτικό κατά την ταπεινή μου γνώμη λειτούργησε και η γενική γραμματέας του Κόμματος Κ.Παπαρήγα,η οποία έχασε κάθε έλεγχο νοημοσύνης ,βάζοντας σε ένα "τσουβάλι" αναρχικούς,αριστεριστές και φασίστες.Φυσικά τις σκέψεις της Κ.Παπαρήγας τις υιοθέτησαν όλα τα στελέχη του Περισσού.Το να διαφωνείς και να θεωρείς ότι ο τρόπος πάλης κάποιων άλλων αριστερών ομάδων δεν είναι εφικτός και σωστός είναι επιθυμητό,αλλά το να προπαγανδίζεις και να συκοφαντίες και ειδικά από κόμμα θεωρητικά της ίδιας πλευράς είναι "εμετικό και απαίσιο".
    Εκεί στο περισσό θα πρέπει να συλλογιστούν ότι η ιδεολογία της Αναρχίας είναι η πιο ιστορική αλλά και συγχρόνως η πιο ελεύθερη για τη φύση και τον άνθρωπο.
        Φυσικά θα πρέπει να τονίσω"γιατί είμαι βέβαιος ότι ,αν κάποιος κομμουνιστής διαβάσει το άρθρο μου,σίγουρα θα με θεωρήσει αντικομμουνιστή",΄ ότι το Κ.Κ.Ε είναι το μόνο κόμμα της αριστεράς που όντως τη πάλη τη πραγματοποιεί στη καθημερινότητα,πηγαίνοντας και βοηθώντας τους ανθρώπους που ταλανίζονται από τον εργασιακό μεσαίωνα.Απλά διαφωνώ με τη στάση που κρατά απέναντι κυρίως στην εξωκοινοβουλευτική αριστερά.
     Υ.Σ:ΤΟ ΝΑ ΑΠΟΚΑΘΙΣΤΆΣ ΤΗ ΜΝΉΜΗ ΤΟΥ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΤΌΣΑ ΧΡΌΝΙΑ  ΕΊΝΑΙ ΕΠΙΘΥΜΗΤΌ,ΑΛΛΆ ΘΑ ΠΡΈΠΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΊ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΊΕΣ   ΠΟΥ "ΛΆΣΠΩΣΑΝ"ΤΟ ΌΝΟΜΑ ΤΟΥ ΆΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΏΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΉΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΆΔΑ Ο.Π.Λ.Α ΠΟΥ ΈΚΑΝΕ ΑΠΟΤΡΌΠΑΙΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΈΩΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΌ ΤΩΝ ΑΤΑΚΤΩΝ.
   ΚΛΕΊΝΩ ΜΕ ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΈΓΡΑΨΕ Ο ΕΠΊΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΣΕ ΓΚΕΒΆΡΑ:<<Όλοι εμείς οι απροσάρμοστοι είμαστε καταδικασμένοι να σκοτωθούμε,καταρώμενοι μια εξουσία που τελικά στηρίζουμε με το θάνατο μας.>>
Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης
  
  
   
     

Δεν υπάρχουν σχόλια: