Κυριακή 13 Νοεμβρίου 2011

Στην τελική ευθεία...

Στην τελική ευθεία για το μεγαλύτερο και σημαντικότερο παιχνίδι της ελληνικής Super League βρίσκεται όλη η Ελλάδα, αφού Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος .

Σε ένα ματς με μαύρο φόντο το περσινό κάκιστο ματς που έγινε στο Στάδιο Καραϊσκάκης, οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για να αποδείξουν ποιος είναι το αφεντικό της φετινής κούρσας, επιδιώκοντας μία νίκη γοήτρου αλλά και βαθμολογικής σημασίας ενόψει της μεγάλης και δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.


Όλοι ελπίζουμε σε ένα παιχνίδι καταρχάς χωρίς επεισόδια και παρατράγουδα όπως πέρυσι, καθώς επίσης και μια διαιτησία η οποία αναμφίβολα να παίξει το ματς στο 50-50, κάτι που αρμόζει στις δύο αυτές μεγάλες ομάδες της Ελλάδας και την ιστορία τους.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται με την... πλάτη στον τοίχο, καθώς μετά το στραβοπάτημα κόντρα στον ΟΦΗ εντός έδρας, οι πράσινοι βρίσκονται μπροστά τους και οδηγούν την κούρσα, έχοντας δύο βαθμούς περισσότερους. Σε περίπτωση που δεν κερδίσουν, γίνεται εύκολα αντιληπτό πως θα βρεθούν 5 βαθμούς πίσω, κάτι που θα δώσει αέρα... πρωταθλητή στον πεινασμένο και ορεξάτο Παναθηναϊκό για έναν τίτλο.

Η ομάδα του Φερέιρα ξέρει καλά να παίρνει ματς στη φετινή σεζόν, με τον Λέτο να κάνει την σεζόν της ζωής του αντικαθιστώντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον Τζιμπρίλ Σισέ και με ένα σύνολο που αποτελείται από πολύ καλούς και δουλεμένους παίκτες. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός είναι αρκετά αποτελεσματικός στην επίθεση ωστόσο στην άμυνα μπάζει για τα καλά, κάτι που φαίνεται σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει οι πρωταθλητές, τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Το ζητούμενο είναι να παρακολουθήσουμε ένα "καθαρό" ματς και ας κερδίσει αυτός που το λέει πιο πολύ η ψυχή του...Μόνο έτσι θα πάμε μπροστά και έχουμε ανάγκη να βλέπουμε καλά παιχνίδια ανάμεσα στα τέρατα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ας το καταλάβουν όλοι αυτοί, βαμμένοι ξεβαμμένοι, φανατικοί και μη...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός


Δεν υπάρχουν σχόλια: