Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

Του αξίζει μία ακόμα ευκαιρία...

Ο ξεχασμένος από Θεό και ανθρώπους Ντιόγκο αγωνίζεται εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, δίχως για την ώρα να υπάρχει σοβαρό θέμα επιστροφής του στο ελληνικό πρωτάθλημα και την ομάδα που έχει τα δικαιώματά του, τον Ολυμπιακό.


Ο Ντιόγκο δεν πέτυχε στη Βραζιλία, με τα δύο χρόνια που αγωνίζεται περίπου εκεί να είναι νεκρά για αυτόν αλλά και σημαντικά, αφού συνέχισαν να γράφονται τα κακώς κείμενα για τις αγωνιστικές του επιδόσεις. Σίγουρα, ο βραζιλιάνος δεν έχει μπορέσει να πείσει κανέναν πως μπορεί να επανέλθει στα παλιά στάνταρ και να παίξει την μπάλα που σίγουρα ξέρει κατά την ταπεινή άποψή μου. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δε μπορεί κιόλας. Ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη που να δώσει ανάσες στον Τζεμπούρ και τον Μιραλάς, με τον Πάντελιτς να μην είναι αρκετός και να μην χρησιμοποιείται όσο θα ήθελε από τον Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο καλός Ντιόγκο θα μπορούσε να δώσει λύσεις στην ομάδα του Πειραιά, ακόμα και αν δεν χρησιμοποιηθεί ως βασικός. Με τον Ισπανό στον πάγκο ο 24χρονος φορ έχει κάνει πολύ καλά παιχνίδια. Του αξίζει μια ευκαιρία ακόμα να δείξει τι και αν αξίζει τελικά...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: