Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ακούσατε, ακούσατε! Ξανασφυρίζει ο κ.Καλόπουλος!

Μετά την περσινή του εξαφάνιση αλλά και το μπλέξιμό του με τους στημένους αγώνες, ο Καλόπουλος κρίθηκε αθώος από τους κ. Βασάρα και λοιπούς και όπως όλα δείχνουν σύντομα θα τον ξαναδούμε με την σφυρίχτρα στο στόμα.


Μετά το περσινό σκάνδαλο αναφορικά με τις αποφάσεις του στο μεγάλο ντέρμπι του Γ. Καραϊσκάκης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, ο κ. Καλόπουλος βρίσκεται πάλι στην λίστα των διαιτητών της Super League και σύντομα θα ξαναοριστεί σε αγώνα. Επίσης, ας μην ξεχνάμε πως ο συγκεκριμένος διαιτητής βρίσκεται και στην λίστα των ονομάτων σχετικά με το σκάνδαλο των στημένων αγώνων που υπήρξε το καλοκαίρι και όπως γίνεται αντιληπτό, στην Ελλάδα όλοι φταίνε αλλά και όλοι είναι αθώοι. Ο συγκεκριμένος κύριος δολοφόνησε το ελληνικό ποδόσφαιρο καταστρέφοντας ένα μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας και σαν να μην έφτανε αυτό, κρίθηκε αθώος και έτοιμος να ξανασφυρίξει παιχνίδι, ενώ είναι βέβαιο πως έχει συμμετάσχει σε πολύ μεγαλύτερα αίσχη από το περσινό ντέρμπι.

Η ΕΠΟ μόνο μυαλό δεν φαίνεται να βάζει και όπως όλα δείχνουν, όπως είναι σκατά η οικονομία της χώρας μας, τα ίδια σκατά θα είναι και το ποδόσφαιρό μας. Σημαία μας; H ατιμωρισία, τα στραβά μάτια και πάνω από όλα το προσωπικό συμφέρον αυτών που κυβερνάνε. Και στην μπάλα, και στην πολιτική...

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: