Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

This is Thrilos(video)!

Δεν του βγήκε στην Αγγλία, δεν μπόρεσε στη Γερμανία, στη Γαλλία ωστόσο ο Ολυμπιακός τα κατάφερε μια χαρά και πέτυχε αυτό που ίσως κανείς δεν περίμενε, να πάρει δηλαδή το διπλό και να ξαναμπεί για τα καλά σε ρυθμούς πρόκρισης στους 16 του Champions League.


Οι πρωταθλητές πραγματικά είχαν στριμώξει άσχημα την ομάδα του Ντεσάμπ, ψάχνοντας το γκολ της νίκης από την αρχή του αγώνα μέχρι που ο μικρός μάγος έκανε το θαύμα του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του εκπληκτικού σήμερα, Μανταντά. Ο πορτιέρο των Γάλλων έκανε τη ζωή δύσκολη σε Μιραλάς, Τζεμπούρ και των υπολοίπων, αφού κάθε προσπάθειά τους για γκολ σταμάταγε στο τείχος του Γάλλου.

Ωστόσο, με μια πραγματική οβίδα με το αριστερό, ο Φετφατζίδης έδωσε στον Ολυμπιακό μία τεράστια νίκη, όχι μόνο γιατί τον ξαναέβαλε σε τροχιά πρόκρισης αλλά κυρίως γιατί του έδειξε πως αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είχε πάρει κάτι καλύτερο, και στην Αγγλία αλλά στη Γερμανία κόντρα στη Ντόρτμουντ.

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 6 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους στην 4η θέση την Ντόρτμουντ, η οποία θέλει μόνο νίκη στην τελευταία αγωνιστική κόντρα στη Μαρσέιγ για να διεκδικήσει την πρόκριση στο Europa League ή ακόμα και στο Champions League. Η Άρσεναλ, θα έρθει στο Καραϊσκάκη αδιάφορη, όπως έκανε και πριν δύο χρόνια, αφού μετά τη σημερινή της νίκη, έφτασε τους 11 βαθμούς και πλέον είναι ήδη στους 16 του θεσμού. Η ομάδα του Βαλβέρδε λοιπόν, θέλει μόνο νίκη κόντρα στην Άρσεναλ σε συνδυασμό με ήττα των Γάλλων στη Γερμανία ή έστω ισοπαλία των δύο ομάδων. Σε αυτή την περίπτωση, ο Ολυμπιακός θα βρεθεί στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης καταφέρνοντας μία μεγάλη επιτυχία, όπως άλλωστε έκανε και πριν δύο χρόνια.

Δείτε το εκπληκτικό γκολ του Φετφατζίδη:


Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός


Δεν υπάρχουν σχόλια: