Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Όλα έχουν ένα τέλος...

Τέλος μπήκε χθες στο σερί των 17 αήττητων παιχνιδιών της Εθνικής μας ομάδας με τον Φερνάντο Σάντος στο τιμόνι της αφού γνώρισε την ήττα από την Εθνική Ρουμανίας πραγματοποιώντας πολύ κακή εμφάνιση.


Ο Πορτογάλλος τεχνικός έκανε ένα απίστευτο σερί με 17 παιχνίδια στον πάγκο της Εθνικής δίχως να χάσει κάποιο,τόσο σε επίσημα παιχνίδια όσο και σε φιλικά. Βέβαια, όλα τα πράγματα στην ζωή που ζούμε είναι βέβαιο πως έχουν ένα τέλος. Έτσι έγινε και με το σερί του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, αφού οι Ρουμάνοι έβαλαν στοπ στην φόρα της Ελλάδας και την νίκησαν με 3-1. Ωστόσο, κάποιος θα μπορούσε να πει πως πρόκειται για μια γλυκιά ήττα, αφού ήρθε σε φιλικό αγώνα και όχι σε επίσημο, άρα δεν στοιχίζει τίποτα για την ώρα αυτή η πολύ κακή εμφάνιση που έκαναν οι διεθνείς. Έτσι πιστεύω και γω λοιπόν, καθώς δεν γίνεται να παίζεις τόσα παιχνίδια και να μην χάσεις ούτε ένα. Είναι επόμενο, όποιος και αν είσαι, πως κάποια στιγμή θα χάσεις. Ευτυχώς, δεν χάσαμε σε επίσημο ματς...

Αυτό που πρέπει να καταλάβουμε όλοι όσοι παρακολουθούμε και αγαπάμε την Εθνική ομάδα είναι πως πρόκειται πραγματικά για ένα πολύ καλοδουλεμένο σύνολο, τόσο με νεαρούς ποδοσφαιριστές όσο και με κάποιους έμπειρους. Αυτό όμως δε σημαίνει πως είναι και η σούπερ ομάδα. Το λέω αυτό δίχως να θέλω να μειώσω την ομάδα μας αλλά απλά για να καταλάβουν κάποιοι πως δεν μπορούν να τα κάνουν όλα τέλεια και να κερδίζουν πάντα. Σίγουρα είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει Euro 2012 όμως έχουν και αδυναμίες και αυτό φαίνεται.

Οι παίκτες και ο προπονητής της Εθνικής θα χρειαστούν απόλυτη στήριξη και εμπιστοσύνη και αυτό οφείλουμε όλοι μας να κάνουμε έτσι ώστε να τους δούμε να αγωνίζονται με περηφάνια το καλοκαίρι στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Ας σταματήσουμε την γκρίνια με το παραμικρό. Δεν έγινε και τίποτα ρε παιδιά.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: