Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Ο προβληματισμός του Δώνη και το θέμα "καλή μπάλα"

Αυτός που θα μπορούσε να είναι ο μεγάλος κερδισμένος του μεγάλου χθεσινού ντέρμπι, ήταν ο Ατρόμητος, ωστόσο δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την ισοπαλία των δύο πρωτοπόρων και πέταξε την ευκαιρία να πλησιάσει την κορυφή μένοντας στο 1-1 με τον Λεβαδειακό.

Οι παίκτες του Γιώργου Δώνη πιάστηκαν κορόιδα από τον πρωτάρη Λεβαδειακό, ο οποίος στο πρώτο του παιχνίδι στη φετινή Super League, πήρε σημαντικό βαθμό στο Περιστέρι και ανάγκασε τον πολύ καλό μέχρι τώρα Ατρόμητο να μείνει στο χ.


Ο Μήτρογλου έκανε αυτό που έπρεπε βάζοντας την ομάδα του μπροστά, ωστόσο οι Περιστεριώτες δεν έδειξαν χαρακτήρα, μένοντας τελικά στο 1-1. Ο Γιώργος Δώνης οφείλει να προβληματιστεί από το τελικό αποτέλεσμα ενόψει της συνέχειας και να προσπαθήσει να διορθώσει τα λάθη που έκαναν οι παίκτες του. Σίγουρα οι μπλε είναι μία πολύ καλοδουλεμένη ομάδα, κάτι που έχει δείξει από την αρχή του πρωταθλήματος και το μόνο που κανείς δεν περίμενε από το σημερινό ματς είναι χάσει βαθμούς.

Αυτό που θέλω να τονίσω και νομίζω πως στο τέλος της φετινής κούρσας θα δικαιωθώ, είναι πως όλες οι ομάδες που αγωνίζονται στο φετινό πρωτάθλημα αξίζουν να βρίσκονται στα μεγάλα σαλόνια ενώ αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως το θέαμα που παρακολουθούμε σε όλους τους αγώνες είναι ένα επίπεδο πιο πάνω. Δεν ξέρω αν σε αυτό έχει παίξει ρόλο το θέμα "στημένα", σίγουρα όμως βρισκόμαστε ένα κλικ πιο πάνω από πέρυσι και τα προηγούμενα χρόνια. Μακάρι να συνεχίσουν όλες οι ομάδες έτσι και να δούμε πολλά γήπεδα να ξαναγεμίζουν μόνο και μόνο για να παρακολουθήσουν καλή μπάλα.

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός


Δεν υπάρχουν σχόλια: