Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Δεν πάνε να λένε...;O Γιάννης είναι ερωτευμένος!Τέλος!

Καλημέρα σας φίλοι και φίλες της Αστυλογίας. Λυπάμαι που ξεκινάω την μέρα με ένα τόσο βαρύ θέμα, ωστόσο νομίζω πως το χθεσινό παιχνίδι που παρακολουθήσαμε, μόνο ντέρμπι δεν ήταν. Ένα απλό παιχνίδι πρωταθλήματος θα έλεγα, ανάμεσα σε δύο μέτριες προς καλές ομάδες.

Το θέμα μου όμως δε θα αναφερθεί τόσο στις δύο μεγάλες αυτές ομάδες, τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό λοιπόν, αλλά στην μεγάλη απουσία που κατά τη γνώμη μου, άλλαξε όλη την εικόνα του αγώνα.
Δεν είναι δυνατόν μετά από τόσα χρόνια να παρακολουθείς το μεγάλο ντέρμπι της Α1 μπάσκετ και μέσα σε αυτό να μην υπάρχει ο Μπουρούσης. Ακόμα και οι φίλοι του Παναθηναϊκού, πιστεύω ότι θα θέλανε να τον βλέπανε μέσα στο παρκέ να κάνει τα δικά του και να προσπαθεί για το καλό της ομάδας του. Είναι εμπορικός ο Γιάνναρος, τι να κάνουμε τώρα;


Μετά το γνωστό καλοκαιρινό σκάνδαλο, η Μπουρουσάρα βρίσκεται στην Αρμάνι Τζινς μαζί με τον Αντώνη Φώτση και πλέον η καριέρα του αντιμετωπίζει νέες μεγάλες προκλήσεις. Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Αντώνης Φώτσης και η οικογένεια του, μαζί με τον Γιάννη Μπουρούση στην Ιταλία βρίσκεται και η αγαπητικιά του, Χριστίνα Ψωμιάδη. Μαζί κάνουν τις βόλτες στα μαγαζιά του Μιλάνο, μαζί περνάνε όλες τις ώρες πλην αυτές που ο παίκτης της Αρμάνι κάνει προπονήσεις. Έτσι, όπως γίνεται αντιληπτό και σε σας, ο μεγάλος έρωτας καλά κρατεί και ας σκούζουνε στην Ελλάδα για αναβολικά και πράσινα άλογα...Γεια σου ρε Μπουρουσάρα με τον πεθερό σου τον μουστακαλή...τον Πολιτικό κρατούμενο!

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: