Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Το μεγάλο σήριαλ... συνεχίζεται!

Βρισκόμαστε στον τρίτο κύκλο πλέον του γνωστού σήριαλ που προβάλλεται εδώ και αρκετό καιρό στη τηλεόραση της Ελλάδας αλλά και της Ευρώπης, με την γνωστή πλέον ονομασία "έκτη δόση του ΔΝΤ προς την Ελλάδα".

 Ιδιαίτερη επιτυχία παρουσιάζει η τηλεπολιτικοταινία και στη χώρα της Γερμανίας, με την γνωστή σε όλους σειρά να βρίσκεται πρώτη στις τηλεοπτικές προτιμήσεις των Γερμανών. Το χιούμορ μάλιστα, χαρακτηρίζεται πρωτοφανές, ενώ οι συνθήκες της σειράς και των γεγονότων που μας παρουσιάζει έχει εκπλήξει όλο το τηλεοπτικό κοινό του κόσμου που δε χάνει επεισόδιο.


Πρωταγωνίστρια εμφανίζεται η γνωστή σε όλους, Ανγκέλα Μέργκελ ενώ συμπρωταγωνιστής είναι ο Νικολά Σαρκοζί, γνωστός και για τις πολιτικές του βουλήσεις κατά καιρούς στη χώρα της Γαλλίας. Κομπάρσοι, δε θα μπορούσε να είναι άλλοι, από τους Λουκά Παπαδήμο καθώς και Ελευθέριο Βενιζέλο μαζί με τον Θεόδωρο Πάγκαλο. Αξίζει να αναφέρουμε πως το γύρισμα της τηλεταινίας γίνεται με φόντο την Ακρόπολη.

Πλέον, το σήριαλ βρίσκεται στο τελικό του στάδιο, μιας και δε φαίνεται πως θα αργήσει το μεγάλο τέλος που όλοι περιμένουν ενώ πολλά σενάρια βγαίνουν στη φόρα για το ποιο θα είναι αυτό. Το σίγουρο είναι πως το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στους πρωταγωνιστές και όχι στους κομπάρσους και από κει φαίνεται πως θα λάμψει η μεγάλη αλήθεια για την ολοκλήρωση αυτού του πραγματικού χρυσού σήριαλ. Σε λίγες μέρες θα το ξέρουμε φίλοι μου και θα τα ξαναπούμε...Μέχρι τότε, keep watching it...!

Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός




Δεν υπάρχουν σχόλια: