Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Άρης και ΑΕΚ να γουστάρεις!

 Έγραψε ιστορία ο Κούπερ και οι παίκτες του!

Ο εκπληκτικός και "τρελός" Άρης έγραψε τη δικιά του τρελή ιστορία εχθές το βράδυ στη Μαδρίτη και έκανε τον κόσμο του να παραμιλά και να περιμένει μέχρι τα ξημερώματα την αποστολή στο αεροδρόμιο για να την αποθεώσει.


Η ομάδα του Κούπερ μαγεύει στην Ευρώπη και εχθές έκανε ίσως το μεγαλύτερο διπλό στην ιστορία της. Νίκησε με σκορ 2-3 την Ατλέντικο στη Μαδρίτη και αν νικήσει τη Ρόζερμπουργκ εντός την τελευταία αγωνιστική, βρίσκεται  σίγουρα στην επόμενη φάση του Εuropa league. Σε πελάγοι ευτυχίας άπαντες στη Θεσσαλονίκη, ξέφρενοι πανηγυρισμοί  από όλους με το άκουσμα της νίκης να κρούει κάθε πόρτα του πλανήτη. Τα γκολ για τους κιτρινόμαυρους πέτυχαν ο Κόκε που είχε καιρό να σκοράρει και ο Λαζαρίδης.

Άλωσε άνετα το χωράφι!

Η ΑΕΚ συνέχισε με φόρα από το ντέρμπι όπως άλλωστε και ο Μπλάνκο που ξανασκόραρε και δείχνει πως αρχίζει να βρίσκει πάλι δίχτυα μετά από καιρό. Οι κιτρινόμαυροι του Χιμένεθ πέρασαν άνετα με σκορ 1-3 απέναντι στην Χάιντουκ και είναι σοβαρά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο Σκόκο άνοιξε το σκορ με πέναλτι και ο Μανωλάς έκανε το 0-2 με κεφαλιά βάζοντας την ομάδα τους μπροστά με γερές βάσεις στο β΄ημίχρονο. Ο "Ζορό" πέτυχε  το γκολ-σφραγίδα για τη νίκη της ΑΕΚ που τη φέρνει σίγουρα στους "32" του Europa League.
 

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: