Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2010

Πρίττας: «Ετσι και στο πρωτάθλημα»

O Σάκης Πρίττας μίλησε στο " Άρης fm 92.8" για τη χθεσινή νίκη της ομάδας του όπως και για τους στόχους από εδώ και πέρα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:


Για τη μεγάλη νίκη του Αρη επί της Ατλέτικο: «Κάναμε αυτή τη νίκη μετά από μεγάλη προσπάθεια, ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολα τα πράγματα για εμάς, γιατί η Ατλέτικο δεν είναι τυχαία ομάδα. Είναι σίγουρα πολύ μεγάλη επιτυχία η σημερινή και τη χαιρόμαστε όλοι μας πάρα πολύ».
Για το αν ο Αρης διέφερε από το πρώτο παιχνίδι κόντρα στην κάτοχο του τροπαίου του Europa League: «Θα έλεγα ότι ήμασταν καλοί και στα δύο ματς, αλλά σήμερα είχαμε και την τύχη με το μέρος μας. Ίσως, απλά να βρήκαμε το ?κουμπί? μας. Η εικόνα της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε ότι στεκόμαστε καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά μετά από το πρώτο γκολ και την ισοφάριση, δεν κάναμε φάσεις και το δεύτερο γκολ ήρθε από ατυχία, γιατί δεν αντιδράσαμε σωστά. Στο ημίχρονο, όμως, είπαμε ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα, γιατί νιώθαμε ότι στεκόμαστε καλά στο γήπεδο και ότι πρέπει να κυνηγήσουμε τις πιθανότητες μας».
Για τις σκαμπανεβάσματα της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η ομορφιά του. Φέτος έχουμε αποδείξει ότι είμαστε ικανοί για το καλύτερο, αλλά και για το χειρότερο. Στο Πρωτάθλημα έχουμε παρουσιάσει μία πολύ κακή εικόνα και πρέπει να την αλλάξουμε, για να είμαστε στην Ευρώπη και τη νέα χρονιά».
Για τους οπαδούς του Αρη, ο Σάκης Πρίττας: «Ο κόσμος έχει δίκιο και περιμένει να βλέπει ανάλογες εμφανίσεις και στο Πρωτάθλημα. Εμείς είμαστε υπεύθυνοι και πρέπει να κοιτάξουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στην Ελλάδα».
Για τις πιθανότητες πρόκρισης του Αρη στην φάση των «32» του Europa League: «Η πρόκριση είναι στα πόδια μας, αλλά δεν θα είναι εύκολη υπόθεση. Στο επόμενο ματς , η Ρόζενμποργκ, θα είναι φαινομενικά αδιάφορη. Πρέπει, όμως, να είμαστε σοβαροί και να πάρουμε τη νίκη».
Για την πορεία του Αρη στο πρωτάθλημα: «Τα λόγια είναι το πιο εύκολο πράγμα. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, συγκρατημένοι και να μην υποτιμάμε τους πιο αδύναμους αντιπάλους στο Πρωτάθλημα, γιατί από αυτούς έχουμε χάσει βαθμούς έως τώρα. Βαθμούς που αν τους είχαμε πάρει, τώρα θα ήμασταν αλλού βαθμολογικά».
Για τους οπαδούς του Αρη και την παρουσία τους στη Μαδρίτη, ο 32χρονος: «Ο κόσμος μάς ακολουθεί παντού και δικαιούται αυτή τη χαρά που τους δώσαμε και τώρα, τους βλέπουμε στο αεροδρόμιο δίπλα μας».
Για την προσωπική του απόδοση, υπογραμμίζοντας: «Η αλήθεια είναι ότι το τελευταίο διάστημα έκανα αγώνα δρόμου για να προλάβω να είμαι σε αυτό το ματς. Είχα τη χαρά να πάρω λεπτά συμμετοχής και τελικά πήγαν όλα καλά».

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: