Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Επαιξαν μπουνιές Λέτο - Καραγκούνης!

Μόνο καλά δε μπήκε ο μήνας στην Παιανία!

Μόνο ήρεμα δεν ξεκίνησε ο... μήνας στην Παιανία! Στην προπόνηση της Τετάρτης (1/12), υπήρξε ένα σοβαρότατο επεισόδιο ανάμεσα στον Γιώργο Καραγκούνη και τον Σεμπαστιάν Λέτο, με τους δύο ποδοσφαιριστές να έρχονται στα χέρια και να πέφτουν ακόμη και μπουνιές, μέχρι την στιγμή που οι ψυχραιμότεροι κατάφεραν να τους χωρίσουν.


Ολα ξεκίνησαν 3-4 λεπτά πριν ολοκληρωθεί το δίτερμα, όταν ο Καραγκούνης έκανε ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Λέτο. Οντας αρκετά ευαίσθητος ο Αργεντινός και επηρεασμένος από τον τραυματισμό του στο γόνατο, ο οποίος τον άφησε εκτός μάχης για περίπου δύο μήνες, γύρισε και χτύπησε τον Καραγκούνη. Κι εκεί ξεκίνησε η... μάχη, με τους δύο ποδοσφαιριστές να... πλακώνονται για τα καλά μέχρι που τους χώρισαν οι πιο ψύχραιμοι, με πρώτο τον Καρνέζη, ο οποίος μπήκε στη μέση και με τη βοήθεια των συμπαικτών του κατάφαερε να τους σταματήσει.

Και οι δύο βρέθηκαν δίπλα στον Φερέιρα, ο οποίος τους ζήτησε να περάσουν εκτός και φυσικά θα κληθούν σε απολογία από την διοίκηση του ΠΑΟ. Μέχρι τότε, θα προπονούνται μόνοι τους, έπειτα από εντολή Φερέιρα. 

Επιμέλεια : Δημήτρης Μαρμαρινός
πηγή : sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: