Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΝΔ: Ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται ασύστολα για το ντιμπέιτ


Δριμεία επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος και διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Μουρούτης με αφορμή το διαφαινόμενο ναυάγιο του ντιμπέιτ.

Τα δύο κόμματα επιδίδονται σε πόλεμο ανακοινώσεων προσπαθώντας να απεκδυθούν την ευθύνη για το ναυάγιο.

Αναφερόμενος σε δήλωση του Γιάννη Μιχελάκη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν επιθυμεί το ντιμπέιτ, η Κουμουνδούρου ανέφερε νωρίτερα ότι δεν είχε υπάρξει καμία συμφωνία μεταξύ των δύο κομμάτων, «αφού η ΝΔ κατ' εξακολούθηση έψαχνε για προσχήματα και κρυβόταν, αναβάλλοντας τις επαφές μεταξύ των εκπροσώπων τύπων των κομμάτων, ενώ παράλληλα διέρρεε ψευδώς ότι η συμφωνία είχε κλείσει.»

Ανταπαντώντας, ο κ. Μουρούτης δηλώνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ψεύδεται.

Η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Είναι λυπηρό για ένα κόμμα που ζητά την ψήφο του Ελληνικού λαού να ψεύδεται ασύστολα.

Ισχυρίζεται ότι έγινε μόνο μία συνάντησή μου με τον κ. Παππά, σήμερα το πρωί, και ότι δήθεν δεν είχε συμφωνηθεί τίποτε.

Δυστυχώς για το ΣΥΡΙΖΑ, τα sms που αντηλλάγησαν μεταξύ εμού και του κ. Παππά, είναι αδιάψευστός μάρτυρας και των συναντήσεων που πραγματοποιήθηκαν και της μεταξύ μας συμφωνίας.

Το μόνο που απέμεινε ήταν η ανακοίνωση της συμφωνίας μέσω κοινής δήλωσης των κομμάτων.

Όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας για debate μεταξύ των δύο αρχηγών, με τους κανόνες που συμφωνήθηκαν, εξακολουθεί να ισχύει.

Ιδού η Ρόδος ιδού και το πήδημα».

«Επιθυμούμε διάλογο λειτουργικό και ενημερωτικό για τους πολίτες, και όχι μια διαδικασία λίγο κρίσιμη για τον κόσμο. Δεν απαντάμε με διαρροές, αλλά με ανακοινώσεις, και ο τρόπος που πολιτεύεται κανείς δείχνει αν είναι κατάλληλος στο πόστο που βρίσκεται» δήλωσε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο  διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα Νίκος Παππάς.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: