Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Τι έγινε όταν έκλεισαν οι κάμερες στο στούντιο του ΑΝΤ1

Άγριο ξύλο και αφότου έκλεισαν οι κάμερες κατά Κανέλη, Δελλατόλα και Παπαδάκη. Καταζητείται ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης. Διαβάστε όσα διαδραματίστηκαν όταν οι τηλεθεατές έβλεπαν διαφημίσεις.



Μετά την επίθεση κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου που  εξαπέλυσε το πρωί της Πέμπτης ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης σε ζωντανή εκπομπή στην τηλεόραση, στο στούντιο του ΑΝΤ1 - όπως ήταν αναμενόμενο - προκλήθηκε πανικός.

Η τηλεοπτική εκπομπή διεκόπη και ο υποψήφιος της Χρυσής Αυγής οδηγήθηκε από το στούντιο σε ένα άλλο δωμάτιο, ωστόσο -όπως είπε ο Γιώργος Παπαδάκης - έσπασε την πόρτα και ετράπη σε φυγή στα γύρω χωράφια.
Σύμφωνα μάλιστα με ασφαλείς πληροφορίες, το ξύλο συνεχίστηκε και κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, τόσο εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, όσο και κατά του Α. Δελλατόλα και του Γ. Παπαδάκη που επιχείρησαν να συγκρατήσουν το θυμό του βουλευτή.
Floor manager και cameramen επιστρατεύτηκαν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα, ενώ τον κυνηγούσαν στους διαδρόμους του τηλεοπτικού στούντιο.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης κλειδώθηκε σε ένα καμαρίνι και λίγο αργότερα, διέφυγε στη γύρω περιοχή, ενώ ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.
Καλεσμένος στην ίδια εκπομπή ήταν και ο πρώην υπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της Α' Αθηνών της ΝΔ, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος λίγο αργότερα δήλωσε: "Ο κ. Κασιδιάρης δραπέτευσε ακόμα και από το δωμάτιο που παρέμεινε για λίγα λεπτά, προκειμένου να ηρεμήσει. Σχεδόν έσπασε την πόρτα και έφυγε, τρέχοντας".
Στο μεταξύ, η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ελένη Ράικου, εξέδωσε εντολή για τη σύλληψη του Ηλία Κασιδιάρη, με την αυτόφωρη διαδικασία, για απρόκλητη και έμπρακτη εξύβριση, αλλά και επικίνδυνη σωματική βλάβη.
Στην περίπτωση μάλιστα, της σωματικής βλάβης εναντίον της Λιάνας Κανέλλη, το αδίκημα διώκεται αυτεπάγγελτα, ενώ στην περίπτωση της επίθεσης εναντίον της Ρένας Δούρου, δίωξη μπορεί να προκύψει μόνο κατόπιν ενδεχόμενης μήνυσης.
Το αυτόφωρο λήγει το Σάββατο το πρωί.

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: