Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Έφηβος αυτοπυροβολήθηκε on camera σε chat room!


Ένα τραγικό περιστατικό με θλιβερό τέλος συγκλονίζει τη Νεμπράσκα των ΗΠΑ. Ένα ολόκληρο chat room συνδεδεμένο online με κάμερα είδε τον έφηβο Trevor George να αυτοπυροβολείται στο κεφάλι.

Το περιστατικό συνέβη το Μάρτιο και στην αρχή όλοι θεώρησαν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Μετά από έρευνα μηνών οι αστυνομικές αρχές διαπίστωσαν ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία αλλά για ατύχημα αφού ο George δεν είχε εκφράσει την επιθυμία να αυτοκτονήσει απλά «έκανε πλάκα» όπως είπαν οι συνομιλητές που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο chat room.

Το χειρότερο και πιο θλιβερό από όλα είναι ότι οι συνομιλητές του ήθελαν να τον βοηθήσουν αλλά επειδή ο άτυχος έφηβος χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο δεν ήξεραν ποιος πραγματικά είναι για να ειδοποιήσουν την αστυνομία. Ένας επίσης χρήστης του chat που τον γνώριζε προσωπικά είχε αποσυνδεθεί λίγα μόλις λεπτά πριν συμβεί το μοιραίο...

Ο George ζούσε μαζί με τους γονείς του αλλά δεν αντιλήφθηκαν τον πυροβολισμό και όταν το ανακάλυψαν ήταν ήδη νεκρός. Η αστυνομία ανέφερε επίσης ότι ο νεαρός ήταν ένας άριστος και πολύ έξυπνος φοιτητής που δεν είχε δώσει ποτέ δείγματα κατάθλιψης ή τάσεις αυτοκτονίας.

mediagate.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: