Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ντου σε Σούπερ Λιγκ και Σάββα!


Επίθεση από οπαδούς της  ΑΕΚ στο Δ.Σ της Σούπερ Λιγκ! Πέταξαν καρέκλες και γιαούρτια και αποχώρησαν! Επεισόδιο με Σάββα Θεοδωρίδη κατά την είσοδό του στα γραφεία της Λίγκας!

Όπως είχε γίνει γνωστό, οπαδοί της ΑΕΚ συγκεντρώθηκαν έξω από τα γραφεία της Σούπερ Λιγκ, περιμένοντας την κρίσιμη συνεδρίαση για τις ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση, αφού αναμενόταν να πέσει στο τραπέζι το ενδεχόμενο αλλαγής ποινής για όσους δεν παίρνουν άδεια.

Οι οπαδοί είχαν ξεπεράσει τους 100, όταν εισέβαλαν στα γραφεία, πετώντας καρέκλες, γιαούρτια και εκτοξεύοντας βρισιές! Αφού δημιουργήθηκε ένταση, αποχώρησαν τελείως από το χώρο! Νωρίτερα, δημιουργήθηκε ένταση και με τον Σάββα Θεοδωρίδη!

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού όταν έφτασε στα γραφεία... έπεσε πάνω στους οπαδούς της Ένωσης, αλλά παρά τα όσα ακούστηκαν το επεισόδιο δεν πήρε ιδιαίτερη έκταση. Ο ίδιος μάλιστα δήλωσε ότι είχαν δίκιο οι οπαδοί της ΑΕΚ να διαμαρτύρονται! Στην συνέχεια χωρίς να συμβεί κάτι άλλο, προτίμησε να μπει μέσα.

Από εκεί και πέρα να συμπληρώσουμε ότι το Δ.Σ. της  Λίγκας αναβλήθηκε, χωρίς να έχει ακόμα οριστεί το πότε θα συνεχιστεί.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: