Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Περιμένει "Ζοτς" η ΤΣΣΚΑ Μόσχας


Φαίνεται πως δεν αγωνιούν μόνο οι φίλοι του Παναθηναϊκού για το καθοριστικό ραντεβού της Δευτέρας μεταξύ διοίκησης και Ζέλικο Ομπράντοβιτς, αλλά και εκείνοι της ΤΣΣΚΑ Μόσχας μιας και οι Ρώσοι έχουν ψηλά στη λίστα τους τον Σέρβο τεχνικό.

Πολλά γράφτηκαν για την απομάκρυνση του Γιόνας Καζλάουσκας και τον ερχομό του Άαρον Τζάκσον κι έτσι οι Μοσχοβίτες με ανακοίνωσή θέλησαν να ξεκαθαρίσουν πως δεν υπάρχει ακόμα κάποια εξέλιξη.

Ο σύλλογος, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεν έχει πλησιάσει κανένα τεχνικό, ενώ οι αλλαγές στο ρόστερ θα συζητηθούν σε συμβούλιο που θα κάνει η ομάδα στα μέσα Ιουνίου. Ο προπονητής, όμως, που αποτελεί τον διακαή πόθο των Ρώσων δεν είναι άλλος από τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός βρίσκεται πρώτος στη λίστα των πρωταθλητών Ρωσίας με τον Έτορε Μεσίνα να ακολουθεί.

Το ότι "Ζοτς" είναι Νο1 στη λίστα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενισχύεται και από το γεγονός πως οι Ρώσοι θα αποφασίσουν στα μέσα του μήνα, δηλαδή μετά το καθοριστικό ραντεβού της Δευτέρας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με τους διοικούντες τον Παναθηναϊκό που σε μεγάλο βαθμό αναμένεται να κρίνει και το μέλλον του Σέρβου τεχνικού.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: