Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Στην... παράταση Γιαννακόπουλος-Ζοτς


Διαφορές προέκυψαν στο τρίτο και 3ωρο ραντεβού Γιαννακόπουλου-Ομπράντοβιτς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr και το θέμα της παραμονής του στον Παναθηναϊκό θα ξεκαθαρίσει σε νέα συνάντηση (11/6).


Ο 52χρονος Σέρβος θα βρεθεί προσεχώς στο Ντουμπάι (σ.σ. στις 6/6 η αναχώρηση μαζί με τον Δημήτρη Ιτούδη) για σεμινάριο προπονητικής (8-9/6) και στην επιστροφή θα συναντηθεί εκ νέου με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού (11/6), για να διευθετήσουν το θέμα, με τις εκτιμήσεις να απαγορεύονται.

To προτεινόμενο μπάτζετ δείχνει για την ώρα να αποτελεί το βασικό εμπόδιο, που δε φαντάζει απροσπέλαστο, αν αμφότερες οι πλευρές κάνουν τις υποχωρήσεις τους. Η αρχική πρόταση έφτανε στα €10.000.000 (σ.σ. σχεδόν στο 50% της χρονιάς που ολοκληρώθηκε), αυξήθηκε στα €12.000.000, πρόταση την οποία η ΚΑΕ θεωρεί άκρως ικανοποιητική και για τα δεδομένα της εποχής, αλλά δεν είναι αρκετή για το πλάνο που ήδη έχει στο μυαλό του ο «Ζοτς». Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να χτίσει σχεδόν απ' το μηδέν τον νέο Παναθηναϊκό, την ώρα που οι φθηνοί και καλοί παίκτες σπανίζουν και πια δεν υπάρχει η πολυτέλεια του ρίσκου, όταν ήδη έχει αποδειχτεί όχι απλώς παρακινδυνευμένο, αλλά κι αποτυχημένο (βλ. Λόγκαν, Σμιθ), κινήσεις που απ' την άλλη βγήκαν στον Ολυμπιακό των €20.000.000 (μαζί με λειτουργικά έξοδα και 40% της Εφορίας), ενώ ήδη διέθετε πολύ καλό... εγχώριο νεανικό υλικό.

Η εξέλιξη αυτή, απόντων των Παύλου και Θανάση Γιαννακόπουλου, παρατείνει κι εντείνει την αγωνία σε όλα τα μέτωπα, αφού, πέρα των δύο πλευρών, η υπόθεση αφορά τόσο τους παίκτες, το μέλλον αρκετών εκ των οποίων είναι άρρηκτα συνδεδεμένο, όσο φυσικά και τον κόσμο, που επιθυμεί διακαώς τη συνέχεια της συνεργασίας με τον προπονητή των επιτυχιών.

Το νέο... σίριαλ έρχεται να προστεθεί σε αυτό του περασμένου καλοκαιριού, όταν η νέα οικονομική πολιτική είχε σκεπάσει με αβεβαιότητα το μέλλον των περισσοτέρων, αν όχι όλων, στην ομάδα.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: