Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

O Alpha θέλει τους "Αρβύλα"!


Κορυφαίο στέλεχος του καναλιού της Κάντζας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη.
Στον ΑΝΤ1 θέλουν την παραμονή των «Ράδιο Αρβύλα» στο πρόγραμμά τους, αφού και τηλεθέαση φέρνει και διαφημιστικά έσοδα, αλλά αυτήν τη φορά η εντολή στο Γιάννη Λάτσιου είναι να προχωρήσει στο κλείσιμο της συνεργασίας μειώνοντας το μπάτζετ της όλης παραγωγής.

Ουδείς γνωρίζει ακόμη ποια θα είναι η στάση των παιδιών του «Ράδιο Αρβύλα», δεδομένου ότι θεωρούν πως τα όποια χρήματα που παίρνουν από το κανάλι τα φέρνουν και με το παραπάνω.

Οι δύο πλευρές θα καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων αμέσως μετά τις εκλογές της 17ης Ιουνίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Μακεδονία», ενδιαφέρον για συνεργασία με τη θεσσαλονικιώτικη παρέα έχει δείξει και ο Alpha, που φαίνεται να έχει βολιδοσκοπήσει για συνεργασία την τετράδα του «Ράδιο Αρβύλα» και μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι προ ημερών κορυφαίο στέλεχος του καναλιού της Κάντζας ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη και είχε συνάντηση με τον Αντώνη Κανάκη σε γνωστό παραλιακό ξενοδοχείο, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει τι ειπώθηκε.

Γεγονός είναι πάντως πως ο Αντώνης Κανάκης και οι υπόλοιποι τρεις της παρέας (Σερβετάς, Κιούσης, Παναγιωτόπουλος) δίνουν προτεραιότητα στον ΑΝΤ1, μιας και είναι ικανοποιημένοι από την πολυετή τους συνεργασία.

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: