Παρασκευή, 8 Ιουνίου 2012

Μέλη της Χρυσής Αυγής επιτέθηκαν σε κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ


-Επιτέθηκαν στον Γρηγόρη Ζαρωτιάδη υποψήφιο βουλευτή της Ιπποκράτους
Σε λεκτικό διαπληκτισμό ενεπλάκησαν το μεσημέρι δύο μέλη και ένας υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ. Αφορμή στάθηκε ο εγκάρδιος χαιρετισμός υποψηφίου του ΠΑΣΟΚ σε ψηφοφόρους που βρισκόταν σε καφέ-μπαρ του Σιδηροκάστρου.Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το συμβάν ξεκίνησε από την αντίδραση των μελών της Χρυσής Αυγής για την παρουσία του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γρηγόρη Ζαρωτιάδη, στον οποίο αρχικά επιτέθηκαν για την πολιτική του ΠΑΣΟΚ, ενώ κατέληξαν με προσωπικές ύβρεις εναντίον του.


Η επέμβαση του πρώην βουλευτή και εκ νέου υποψηφίου, Στάθη Κουτμερίδη, πυροδότησε την κατάσταση με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανεβούν επικίνδυνα. Καταλυτική στάθηκε η άμεση επέμβαση του ιερέα που βρισκόταν μπροστά στο συμβάν, καθώς και των πελατών του καταστήματος που απέτρεψε την περαιτέρω εμπλοκή των μελών της Χρυσής Αυγής και των μελών του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ.


Άμεση ήταν η επέμβαση του αστυνομικού τμήματος Σιδηροκάστρου, όπου βρίσκονται αυτή την ώρα οι εμπλεκόμενοι για να υποβάλλουν μήνυση για φραστική επίθεση, ύβρεις και συκοφαντική δυσφήμιση.

tragiko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: