Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Αλ.Τσίπρας: Στις 18 Ιουνίου ο λαός θα έχει και κυβέρνηση και ευρώ


Το δίλημμα «ευρώ ή ΣΥΡΙΖΑ» επιχείρησε να αποδομήσει ο Αλέξης Τσίπρας από την Πρέβεζα. «Στις 18 Ιουνίου ο ελληνικός λαός και κυβέρνηση θα έχει και το ευρώ θα χρησιμοποιεί», διαβεβαίωσε. «Ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ είναι ψήφος για την κοινωνική ασφάλεια, την οικονομική σταθερότητα και την ισότιμη συμμετοχή της χώρας στην ευρωζώνη» ανέφερε.

Όπως ανέφερε, ο ΣΥΡΙΖΑ εγγυάται τις συντάξεις του ελληνικού λαού και σημείωσε ότι αυτές κινδυνεύουν μόνο από τον κ. Σαμαρά και τον κ. Βενιζέλο που εγγυώνται το Μνημόνιο.

Κατηγόρησε δε, τον πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ότι «ξεπέρασε και τον Μαυρογιαλούρο». «Το Επαναδιαπραγμάτευση υπάρχει του σήμερα είναι το λεφτά υπάρχουν του 2009» είπε ο κ. Τσίπρας.
Χαρακτήρισε αμετανόητο τον κ. Λοβέρδο, καθώς «μοιράζει δεξιά κι αριστερά – και κυρίως αριστερά – τις δικές του ευθύνες».

Αναφερόμενος εξάλλου στο κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Υγεία, τόνισε μεταξύ άλλων ότι στόχος είναι η εξασφάλιση των απαραίτητων φαρμάκων για τους ασθενείς σε κάθε περίπτωση και ο έλεγχος των παράλληλων εξαγωγών.

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε νωρίτερα την Τρίτη ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αναφερόμενος στη στάση που τήρησε η Κουμουνδούρου στο ζήτημα των ελλείψεων φαρμάκων για πάσχοντες από βαρέα νοσήματα.

skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: