Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Συναυλία- αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο


Συναυλία-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο «Σ’ αναζητώ στη Σαλονίκη» θα πραγματοποιηθεί στις 10 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στο Καυτατζόγλειο Στάδιο με πρωτοβουλία των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης για την ενίσχυση των μελών που έχουν πρόβλημα διαβίωσης.

Στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, ο πρόεδρος των ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης, Δημοτικός Σύμβουλος Λάζαρος Ζαχαριάδης ανέφερε:

«Τη μεγάλη αυτή λαϊκή συναυλία διοργανώνουν τα ΚΑΠΗ του Δήμου Θεσσαλονίκης και τα έσοδα, μετά την εκκαθάριση των εξόδων παραγωγής, θα διατεθούν για την οικονομική στήριξη των μελών των ΚΑΠΗ. Ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε αποδεχθεί την πρόταση αυτή στις αρχές Απριλίου πιστεύοντας στο σκοπό της εκδήλωσης και θέλοντας να συμβάλλει με τον τρόπο αυτό στην οικονομική ενίσχυση αλλά και στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης της πόλης, για τα προβλήματα που η οικονομική κρίση έχει επιφέρει στις πλέον αδύναμες ομάδες της κοινωνίας.

Δυστυχώς ο αιφνίδιος θάνατός του σκόρπισε πόνο και ανέτρεψε τα συμφωνηθέντα. Τον λόγο του όμως που ήταν συμβόλαιο όλα τα χρόνια της σύντομης ζωής του και την εκπλήρωση της υπόσχεσής του αποδέχθηκαν να υλοποιήσουν διακεκριμένοι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια και οι οποίοι θα συμμετέχουν φιλικά και θα μοιραστούν ερμηνευτικά τα δικά του τραγούδια».

Παίρνοντας το λόγο ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Παναγιώτης Αβραμόπουλος, εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη ανέφερε ότι «ο Δήμος Θεσσαλονίκης στηρίζει το εγχείρημα αυτό προκειμένου να βοηθηθούν, σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, τα ηλικιωμένα εκείνα άτομα που αντιμετωπίζουν μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Ο Δημήτρης Μητροπάνος που έφυγε τόσο ξαφνικά από κοντά μας θα είναι παρόν στη μεγάλη αυτή συναυλία, αφού όλοι οι δημοφιλείς καλλιτέχνες που θα εμφανιστούν στη σκηνή θα ερμηνεύσουν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του και τραγούδια από τις σπουδαιότερες δισκογραφικές δουλειές του».

Ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, δημοφιλής ηθοποιός, Σπύρος Παπαδόπουλος ανέφερε τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη συναυλία-αφιέρωμα στο Δημήτρη Μητροπάνο, που είναι : Στέλιος Διονυσίου, Δημήτρης Μπάσης, Γιάννης Κότσιρας, Γιώργος Κατσαρός, Θάνος Μικρούτσικος, Διονύσης Τσακνής, Μανώλης Μητσιάς, Βαγγέλης Κορακάκης, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Μηλιώκας.

Εισιτήρια θα προπωλούνται εντός των προσεχών ημερών στα 14 παραρτήματα των ΚΑΠΗ, στις Δημοτικές Κοινότητες, στο Δημαρχείο και στα εκδοτήρια της Αριστοτέλους.

Τηλ. επικοινωνίας : 2310.519.584

newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: