Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

In οι πρωταθλητές, out ο Περπέρογλου!


Χωρίς τον Περπέρογλου, αλλά με τους Σπανούλη, Πρίντεζη αποτελείται η αποστολή της Εθνικής για το Προολυμπιακό Τουρνουά της Βενεζουέλας (2-8 Ιουλίου). «Κόβει» δύο ο Ζούρος.

Εκτός όπως αναμενόταν έμειναν οι τραυματίες Σοφοκλής Σχορτσιανίτης και Κώστας Κουφός, ενώ στην αποστολή επέστρεψε τόσο ο Βασίλης Σπανούλης όσο και ο Γιώργος Πρίντεζης. Από τους 14 της ελληνικής αποστολής ο Ηλίας Ζούρος θα «κόψει» δύο διεθνείς.

Οι παίκτες που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό στην προετοιμασία της Εθνικής ομάδας Ανδρών για το Προολυμπιακό Τουρνουά, που θα διεξαχθεί 2-8 Ιουλίου στο Καράκας της Βενεζουέλας είναι οι Αντώνης Φώτσης, Γιάννης Μπουρούσης (Εμπόριο Αρμάνι Μιλάνο), Νίκος Ζήσης (Σιένα), Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Κώστας Σλούκας, Βαγγέλης Μάντζαρης (Ολυμπιακός), Νικ Καλάθης, Κώστας Καϊμακόγλου, Ίαν Βουγιούκας (Παναθηναϊκός), Κώστας Βασιλειάδης, Δημήτρης Μαυροειδής (Μπιλμπάο), Μάικ Μπράμος (Γκραν Κανάρια).

Στην προετοιμασία θα συμμετέχουν μέχρι και την επιστροφή της αποστολής από τα φιλικά στο Κάουνας (16/6 με Ρωσία και 17/6 με Λιθουανία) οι Ζήσης Σαρικόπουλος και Βασίλης Καββαδάς (Πανιώνιος), που εν συνεχεία θα ενσωματωθούν στην Εθνική Β’. Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 11 Ιουνίου.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: