Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Βαλβέρδε: «Με ενέπνευσε η Ελλάδα» (photos)


Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε το παρών την Τετάρτη (06/06) στα εγκαίνια της έκθεσης Medio Tempo, η οποία περιλαμβάνει πλούσιο φωτογραφικό υλικό του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος τεχνικός ξενάγησε τον πρόεδρο των «ερυθρόλευκων» και του παρουσίασε όλες τις φωτογραφίες, ενώ, παράλληλα, οι δυο τους είχαν και μια μικρή συνομιλία.

Ο Βαλβέρδε τόνισε ότι η Ελλάδα αποτέλεσε γι' αυτόν πηγή έμπνευσης και επανέλαβε ότι πέρασε αξέχαστες στιγμές στη χώρα μας.

Στη συνέχεια ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε την αγάπη που έχει για τη φωτογραφία: «Η φωτογραφία λειτουργεί σαν αποσυμπίεση για μένα, λόγω του απαιτητικού και πιεστικού επαγγέλματος του προπονητή. Είχα αποφασίσει από την αρχή της δεύτερης θητείας μου στον Ολυμπιακό για αυτή την έκθεση, απλά ήθελα να γίνει τώρα που πλέον δεν είμαι προπονητής του Ολυμπιακού για να μην ταυτιστεί η έκθεση με αυτό. Είναι πρωτόγνωρο για μένα που ο κόσμος με υποστηρίζει για κάτι εκτός ποδοσφαίρου. Τους ευχαριστώ όλους πάρα πολύ», τόνισε ο Βαλβέρδε.

Στην έκθεση του Βάσκου προπονητη έδωσε το παρών, μεταξύ άλλων, ο διευθύνων σύμβουλος των Πειραιωτών, Γιάννης Βρέντζος, ο αντιπρόεδρος, Γιάννης Μώραλης, ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Κώστας Καραπαπάς και ο Αντώνης Νικοπολίδης.



onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: