Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Άφαντος ο Κασιδιάρης!


Ο Ηλίας Κασιδιάρης συνεχίζει να κρύβεται, προσπαθώντας να αποφύγει τη διαδικασία του αυτοφώρου μετά την επίθεση στον «αέρα» κατά της Λιάνας Κανέλλη και της Ρένας Δούρου.

Παραμένει άφαντος ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής, αφού από τη στιγμή που η βουλευτική ασυλία δεν ισχύει μιας και η Βουλή έχει διαλυθεί ενόψει εκλογών, η διαδικασία του αυτοφώρου ισχύει κανονικά. Ο Κασιδιάρης αφού πέταξε νερό στην Ρένα Δούρου, χτύπησε την Λιάνα Κανέλλη και τα έβαλε με όποιον προσπάθησε να τον σταματήσει.

Σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος καταδίκασε την επίθεση, ενώ ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός Παναγιώτης Πικραμμένος επικοινώνησε τηλεφωνικά με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς και ζήτησε ειδικά από τον Νίκο Μιχαλολιάκο να καταδικάσει το συμβάν, κάτι που φυσικά δεν έγινε. Το θέμα έχει πάρει μεγάλη έκταση και στα διεθνή ΜΜΕ.

Η προϊσταμένη πρωτοδικών Ελένη Ράικου διέταξε την άμεση σύλληψή του, με την κατηγορία της απρόκλητης έμπρακτης εξύβρισης, αδίκημα το οποίο διώκεται αυτεπαγγέλτως. Η προθεσμία του αυτοφώρου λήγει το πρωί του Σαββάτου. Πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το αδίκημα αναβαθμίζεται σε επικίνδυνη σωματική βλάβη, ενώ εκκρεμεί ήδη εις βάρος δίκη για συνδρομή σε ληστεία, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία στην επίθεση κατά φοιτητή στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου το 2007.

«Τον ψάχνουμε παντού»
«Ελέγχουμε όλα τα γνωστά σημεία στα οποία θα μπορούσε ο συγκεκριμένος άνθρωπος να βρίσκεται«  δήλωσε στη τηλεόραση της ΝΕΤ ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Θανάσης Κοκκαλάκης και πρόσθεσε: «Υπάγεται ακριβώς στις ίδιες συνήθεις διαδικασίες που υπάγεται οποιοσδήποτε άνθρωπος μέσα στην ελληνική επικράτεια».

Σχετικά με τα όσα ακούγονται για σχέσεις των Αρχών με τη Χρυσή Αυγή, είπε: «Εδώ και 17-18 χρόνια η Ελληνική Αστυνομία προσλαμβάνει το προσωπικό της μέσα από το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων. Ουσιαστικά απορροφά το προϊόν της κοινωνίας. Αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό απ’ όλους. Το γεγονός ότι κάποιος μπορεί να προτιμά, για οποιοδήποτε λόγο, ένα συγκεκριμένο κόμμα, είτε προέρχεται από το κέντρο, είτε από την Αριστερά είτε από τη Δεξιά, εμάς ως οργανισμό αυτό μας αφορά στο βαθμό εκείνο που δεν κάνει σωστά τη δουλειά του».

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: