Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Πρόταση Βγενόπουλου κατά της βίας!


Ο Ανδρέας Βγενόπουλος βρέθηκε στην εκδήλωση της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπή, μίλησε και για ποδοσφαιρικά θέματα και παρουσίασε μια ριζοσπαστική πρόταση κατά της βίας!

O Mr MIG με την παρουσία του στην εκδήλωση της ΕΟΕ, αφού η Olympic Air θα ταξιδέψει τους ΄Ελληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ρωτήθηκε και για ποδοσφαιρικά θέματα, όμως, δεν θέλησε ευγενικά να πει οτιδήποτε για τον Παναθηναϊκό.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος μίλησε για την βία και τις ΠΑΕ που την ανέχονται, ενώ πρότεινε ένα αυστηρό, αλλά αποτελεσματικό τρόπο καταπολέμησης της: «Η βία είναι μια τεράστια μάστιγα και παρότι είμαστε περήφανοι ως έθνος για ολυμπιακό ιδεώδες η βία που επικρατεί μας δημιουργεί ντροπή και έχω εκφράσει κατ' επανάληψη τις απόψεις μου.

Εξακολουθώ να πιστεύω δεν υπάρχει διάθεση από πολιτεία και ΠΑΕ για να αντιμετωπιστεί η βία και να πάρουν τα σωστά μέτρα. Οσο υπάρχει φραστική βία θα υπάρχει και φυσική.

Βλέπετε προέδρους ομάδων που έχουν οι οπαδοί τους ασκήσει φραστική βία να λένε ότι ευχαριστούμε τον κόσμο μας που μας στήριξε. Υπάρχει πρακτικός λόγος για να αντιμετωπιστεί.

Βάλτε στα γήπεδα τον διαιτητή η εισαγγελέα με συστήματα στο πρώτο υβριστικό σύνθημα να γίνονται συστάσεις. Μετά στη δεύτερη φορά που ακουστούν, δεκάλεπτη διακοπή και εάν επαναληφθούν οι ύβρεις, οριστική διακοπή και μηδενισμός της ομάδας στον αγώνα χωρίς δεύτερη κουβέντα. Αν θέλουμε γίνονται.

Δεν γίνονται πράγματα αυτονόητα για να πάει η Ελλάδα μπροστά. Δεν θέλω να αναφερθώ σε πράγματα του Παναθηναϊκού».


Για τις χορηγίες: Η Ολυμπιακή κάνει χορηγίες και συνδέει το όνομα της με τις καλύτερες αρετές των Ελλήνων. Αισθανόμαστε την βαριά κληρονομιά να έχουμε υπό την ιδιοκτησία μας την Ολυμπιακή, Ειναι ετεραία συνυφασμένη με την Ολυμπιακή ιστορία. Έχουμε προνόμια και υποχρεώσεις, Με την χορηγία στην ΟΕ κάνουμε το καθήκον μας.

Για υψηλές πτήσεις Ελλήνων αθλητών παρά την κρίση: Δεν έχω παρακολουθήσει όλη την εξέλιξη των προετοιμασιών για να δω αν αποτέλεσμα συλλογικής και μεθοδικής προσπάθειας. Οι διακρίσεις έχουν πολλά στοιχεία από αρετές της φυλής μας. Εχουμε αρετές της ατομικότητας,οι Ελληνες είμαστε ένας λαός που μπορούμε να πετύχουμε πολλά. Η Ελλάδα μπορεί!

Οι διακρίσεις κάνουν όλους τους Ελληνες υπερήφανους και σε αυτούς Ολυμπιακούς αγώνες θα δώσουν και πληροφόρηση στην ανθρωπότητα καθώς μας ξεγράφουν σαν λαό. Η χώρα έχει ανάγκη από διεθνείς διακρίσεις.

Για το αν πάει στο Λονδίνο: Νοητά θα είμαι εκεί.

gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: