Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Από το... τρίο στα δικαστήρια!


Ένα διαζύγιο αλλιώτικο από τα άλλα είναι αυτό ενός νεαρού ζευγαριού από την Κρήτη που κατέληξε στο Μονομελές Πρωτοδικείο με αλληλοκατηγορίες που περιλαμβάνουν και ανήθικες προτάσεις.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο σύζυγος φέρεται να ζήτησε από την 26χρονη να πάνε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου και να συνευρεθούν σεξουαλικά μαζί με τον αδερφό του και μπροστά στα μάτια τρίτων. Η κοπέλα στη δικογραφία λέει ότι αρνήθηκε την πρόταση. Από την πλευρά του ο πρώην σύζυγος την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση και ότι εκείνη άλλαζε τους εραστές σαν τα πουκάμισα.

Πάντως το δικαστήριο έκρινε αθώα την κοπέλα αποδεχόμενο την πρόταση της Εισαγγελέως έδρας, σύμφωνα με την οποία θεωρήθηκε ότι η γυναίκα αναφέρθηκε σε πραγματικά γεγονότα και συμβάντα. Το διαζύγιο έχει ήδη εκδοθεί, ωστόσο το πρώην ζευγάρι θα δισταυρώσει ξανά τα "ξίφη" του στις δικαστικές αίθουσες, καθώς εκκρεμεί η εκδίκαση ασφαλιστικών μέτρων που έχει καταθέση η κοπέλα, διεκδικώντας ποσό ... με αρκετά μηδενικά, για κομπόδεμα που ισχυρίζεται πως είχε και εξαφανίστηκε.

gazzetta.gr plus

Δεν υπάρχουν σχόλια: