Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Θρήνος στην Κρήτη

Τραγικό τέλος είχε η ερωτική ιστορία δύο νέων παιδιών στην Κρήτη, που επιχείρησαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους. Ο νεαρός έχασε σήμερα τη μάχη με το θάνατο. Οι γονείς τους δεν τους άφηναν να είναι μαζί.

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 18χρονος από το χωριό Κυνηγιανά του δήμου Μυλοποτάμου της Κρήτης ο οποίος επιχείρησε να δώσει τέλος στη ζωή του, πυροβολώντας τον εαυτό του με παλιό όπλο μπροστά στα μάτια της μητέρας του.
Ο νεαρός έχασε τελικά τη μάχη με το θάνατο το πρωί της Τρίτης σε νοσοκομείο του Περάματος.
Ο 18χρονος νοσηλευόταν από τις 5 Ιανουαρίου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο και η είδηση του θανάτου του, βυθίζει στο πένθος ολόκληρο το νησί.
Η φίλη του στο άκουσμα της είδησης ότι ο 18χρονος αποπειράθηκε να δώσει τέλος στη ζωή του, ήπιε χλωρίνη, προκειμένου και αυτή να έχει την ίδια τραγική κατάληξη.
Ο λόγος ήταν ότι οι γονείς των παιδιών δεν τους άφηναν να είναι μαζί. Τα δύο παιδιά ερωτεύτηκαν και ήθελαν να είναι μαζί αλλά οι γονείς τους είχαν σταθεί εμπόδιο, λόγω του νεαρού της ηλικίας τους.
Ωστόσο, εκείνοι δεν μπορούσαν να αντέξουν ο ένας μακριά από τον άλλο. Ο 18χρονος αυτοπυροβολήθηκε με ένα παλιό όπλο που είχε στο σπίτι του και του το είχε χαρίσει ο παππούς του. Η απόπειρα έγινε τα ξημερώματα της περασμένης Τετάρτης, κατά την επιστροφή του από νυχτερινή διασκέδαση με φίλους του.
Λίγη ώρα αργότερα, η αγαπημένη του από το διπλανό χωριό στο άκουσμα της είδησης προσπάθησε και αυτή να δώσει τέλος στη ζωή της καταπίνοντας χλωρίνη και οι γιατροί κατάφεραν να της σώσουν τη ζωή.

Αναδημοσίευση ρεπορτάζ από : news247.gr
Επιμέλεια : Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: