Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης: "Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά"

Τέλος οι μετεγγραφές για τον χειμώνα, καθώς οι Ευάγγελος Μαρινάκης και Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισαν να μην γίνει άλλη κίνηση τον Γενάρη, ενώ ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ είπε πως όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουν για να έρθει το πρωτάθλημα. Οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Γκαλίτσιος ήταν οι τυχεροί στην κοπή της πίτας στου Ρέντη.




Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Ευάγγελος Μαρινάκης, αποκάλυψε μετά το τέλος της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στου Ρέντη πως αποφασίστηκε να μην γίνουν άλλες μετεγγραφές τον Γενάρη, φυσικά κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε.
Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών, είπε στους δημοσιογράφους που ήταν μαζεμένοι εκεί πως δεν θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ και πως όλοι μαζί ενωμένοι θα προχωρήσουν για να έρθει ο τίτλος και πάλι στον Πειραιά. Μάλιστα, με δόση χιούμορ είπε πως "ο κ. Βαλβέρδε είναι ο αγαπημένος μας προπονητής, καθώς είπε πως η ομάδα δεν μπορεί να ξοδέψει άλλα χρήματα". Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για τη νίκη της μέσα στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ, τονίζοντας ότι χαροποίησε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια.

Από εκεί και πέρα, ο 43χρονος εφοπλιστής μίλησε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, όπου το κλίμα ήταν εξαιρετικό, έστω και αν οι παίκτες είχαν χύσει αρκετά κιλά ιδρώτα λίγο πριν στην προπόνηση. Αφού ευχήθηκε υγεία σε όλους, έστειλε μήνυμα για επιστροφή του Ολυμπιακού στην κορυφή έπειτα από το περσινό... διάλειμμα.

"Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Μου άρεσε στα δύο τελευταία παιχνίδια που ήσασταν ενωμένοι και αγκαλιασμένοι. Θέλω να συνεχίσετε ενωμένοι ως ομάδα και να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Μαρινάκης, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο στόχος πρέπει πάση θυσία να εκπληρωθεί από τους ερυθρόλευκους άσους.

Από εκεί και πέρα, οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργος Γκαλίτσιος ήταν οι τυχεροί στην κοπή πίτας, αφού θα πάρουν από 10.000 ευρώ έκαστος. Πάντως, αμφότεροι αποφάσισαν πως τα χρήματα θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα, μια κίνηση πέρα για πέρα αξιέπαινη και ανθρώπινη, ειδικά τις δύσκολες αυτές ημέρες. Παράλληλα, τα άλλα δύο φλουριά έπεσαν στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας, Νίκο Λυκουρέση και στον φροντιστή, Παύλο Πιτσιλίδη, ενώ ένα μέλος του προσωπικού του Ρέντη ήταν ο τελευταίος νικητής, κερδίζοντας 500 ευρώ.

Σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα βρέθηκε στην εκδήλωση (ποδοσφαιριστές, τεχνικό τιμ, ιατρικό τιμ, γυμναστές, στελέχη της διοίκησης) και σαφώς αποτέλεσε μια στιγμή χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς. Πλέον, άπαντες κοιτάζουν μόνο το ματς με τον Πανσερραϊκό το Σάββατο (17:15) στο Φάληρο για το πρωτάθλημα και την ερχόμενη Τετάρτη (18:00) τον πρώτο προημιτελικό με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: