Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μπορντό: «Δεν θέλουμε τον Σισέ»

Ο πρόεδρος της Μπορντό Ζαν Λουί Τριό ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν ενδιαφέρεται για τον Γάλλο «σταρ» του Παναθηναϊκού, Τζιμπρίλ Σισέ, βάζοντας τέλος στις φήμες που τον ήθελαν να παίρνει μεταγραφή για την χώρα του.



Ο κ. Τριό μίλησε στο «Novasports» και τόνισε ότι ο Γάλλος επιθετικός του «τριφυλλιού» δεν καλύπτει το προφίλ που επιθυμεί ο προπονητής της Μπορντό και δε θα προχωρήσουν σε καμία κίνηση για την απόκτησή του.

Στην ερώτηση για το αν η Μπορντό θέλει τον Σισέ, ο Ζαν Λουί Τριό, απάντησε: «Όχι, όχι. Όπως και στην Ελλάδα, έτσι και στην Γαλλία οι δημοσιογράφοι ψάχνουν να πουν κάτι για το σύλλογο. Εμείς ενδιαφερόμαστε για ένα νεαρό ποδοσφαιριστή που παίζει στη Γαλλία, τον Κέβιν Γκαμέιρο και όχι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, ο οποίος είναι καλός ποδοσφαιριστής, αλλά δεν έχει το προφίλ που επιθυμεί ο προπονητής μας. Έχουμε στην ομάδα παίκτες που μοιάζουν στον Σισέ, όμως ο Γκαμέιρο είναι βραχύσωμος, ταχύς, ντριπλέρ και παίζει και πίσω από τους επιθετικούς. Έχουμε τον Ντιαπατέ, τον Μοντέστ, τον Μαζού, έχουμε στην ομάδα παίκτες σαν το Σισέ. Αυτή τη στιγμή έχουμε ως προτεραιότητα τον Γκαμέιρο, δεύτερη προτεραιότητα τον Γκαμέιρο και τρίτη προτεραιότητα τον ...Γκαμέιρο»

Οσο για το τι θα γίνει αν δεν προκύψει κάτι με τον Γκαμέιρο τι θα γίνει, ο πρόεδρος της Μπορντό, είπε: «Θα κρατήσω τα λεφτά μου για την επόμενη χρονιά».

Τέλος, απάντησε και στην ερώτηση αν υπήρξαν επαφές ανάμεσα στην γαλλική ομάδα και τον Παναθηναϊκό: «Δεν είχα καμία επαφή, ούτε έχω μιλήσει με το Σισέ. Τον έχω από κοντά δυο-τρεις φορές όταν έπαιζε στην Μαρσέιγ και την Οσέρ, αλλά δεν έχω καν τον αριθμό του τηλεφώνου του. Ο Σισέ είναι καλός παίκτης, δεν σημαίνει ότι δεν αποτελεί ενδιαφέρουσα περίπτωση, αλλά όχι για μας αυτή τη στιγμή».

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: