Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Η ΑΕΚ βλέπει Βέλλιο

Αρνητικά φαίνεται πως απάντησε στον Ολυμπιακό ο νεαρός επιθετικός, με τους «κιτρινόμαυρους» να είναι το φαβορί για την απόκτησή του.


Το ενδιαφέρον των μεγάλων συλλόγων του ελληνικού πρωταθλήματος έχει προσελκύσει ο Απόστολος Βέλλιος με τις περυσινές του εμφανίσεις.

Ωστόσο η πρόταση που του κατατέθηκε από τον Ολυμπιακό, ήθελε τον 18χρονο επιθετικό να δίνεται δανεικός στον πρώτο χρόνο σε ομάδα μικρότερης δυναμικότητας, κάτι που δεν άρεσε στον διεθνή επιθετικού και φαίνεται να αρνήθηκε την συγκεκριμένη πρόταση.

Από το περιβάλλον του παίκτη, αναφέρεται ότι η προοπτική της ΑΕΚ τον ενδιαφέρει περισσότερο, καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ δίνει περισσότερο χρόνο σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, ανεξάρτητα της ηλικίας τους. Έτσι αναμένεται να πάρει περισσότερες ευκαιρίες με την Ένωση, παρά με τους «ερυθρόλευκους».

Όπως μας έχει αποδείξει στο πρόσφατο παρελθόν ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει «κόλλημα» με τις ηλικίες, καθώς θέση βασικού έχει ο 19χρονος Μανωλάς, ενώ αρκετά συχνά αγωνίζεται και ο συνομήλικος του Σάββας Γκέντσογλου.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: