Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΙΣΗ ΣΧΕΣΗΣ ΜΟΥΡΙΝΙΟ-ΡΕΑΛ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της ισπανικής ιστοσελίδας “AS” ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι απογοητευμένος με την συμπεριφορά της διοίκησης της ΡΕΑΛ, κυρίως στο μεταγραφικό τομέα και σκέπτεται πολύ σοβαρά την αποχώρησή του από τη βασίλισσα στο τέλος της σεζόν.



Η ισπανική ιστοσελίδα προχωρά ακόμα περισσότερο και αναφέρει τις πιθανές ομάδες που σκέπτεται να μετακομίσει ο πορτογάλος τεχνικός. H σκέψη του πορτογάλου είναι η επιστροφή του στην Ιντερ, ή η μετακόμισή του στο Μάνσεστερ για να αναλάβει είτε την Γιουνάιτεντ είτε τη Σίτi . Από ότι φαίνεται, οι τρείς ομάδες είναι διατεθειμένες να πληρώσουν τη ρήτρα του πορτογάλου για να τον φέρουν στην ομάδα τους.

Το σκηνικό της κρίσης φαίνεται να έχει ξεκινήσει από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, από τη μη απόκτηση επιθετικού παίκτη που ζητούσε εδώ και καιρό ο τεχνικός. Ενώ λάδι στη φωτιά φαίνεται να ήταν οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΡΕΑΛ Χόρχε Βαλντάνο που « κάρφωσε» το προπονητή, ύστερα από το άτυχο αποτέλεσμα με την Αλμερία ,για τη μη χρησιμοποίηση του επιθετικού Μπενζεμά. Ενώ ο πορτογάλος όξυνε τα πράγματα με την απάντηση που έδωσε για τo ,ότι αυτός είναι ο αρμόδιος που φτιάχνει την ενδεκάδα.

Για τη σχέση Μουρίνιο- Ρεαλ, ρωτήθηκε και ο αρχηγός της ομάδος Ικερ Κασίγιας ,ο οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: “Πιστεύω ότι πρόθεσή του είναι αν συνεχίσει στην ομάδα και ανάλογη πρόθεση έχει και η ομάδα προς αυτόν. Έχει στα χέρια του μια νεανική ομάδα που μπορεί να πρωταγωνιστήσει στο μέλλον. Ο ίδιος δείχνει ευχαριστημένος τόσο από το περιβάλλον όσο και από την ομάδα”.

Αυτή η σχέση κρίσης ανάμεσα σε πορτογάλο και διοίκησης από ότι φαίνεται θα έχει πολλά επεισόδια.
Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: