Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Τα χαρτάκια… πάνε ανακύκλωση!


Ο λόγος για τους τόνους χαρτάκια που πετάνε σε κάθε εντός έδρας αγώνα της αγαπημένης τους ομάδας οι φίλοι του Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», δημιουργώντας μια «καυτή» ατμόσφαιρα.
Ο φίλαθλος κόσμος και η διοίκηση του Άρη ασπάστηκαν την πρόταση του προπονητή της Ρόζεμποργκ, Νιλς Άρνε Έγκεν, που πριν από το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια του Europa League είχε κάνει μία σημαντική πρόταση. Ο τεχνικός των Νορβηγών, είχε δηλώσει πως θα ήταν καλύτερα οι φίλοι του Άρη να στέλνουν τα χαρτάκια στην ανακύκλωση παρά να τα πετάνε μέσα στο γήπεδο όπως κάνουν. Σύμφωνα με τον Έγκεν, με αυτόν τον τρόπο θα έκαναν ένα σημαντικό καλό για την χώρα τους που βρίσκεται σε οικονομική κρίση.
Όπως δείχνουν τα πράγματα λοιπόν, από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, τα ατελείωτα χαρτάκια που πέταξαν οι φίλοι των γηπεδούχων οδηγούνται σε ανακύκλωση, μετά από συνεργασία των ανθρώπων της ομάδας με τον δήμο Θεσσαλονίκης. Τα χαρτάκια συλλέγονται από τους ανθρώπους που εργάζονται στο γήπεδο με ηλεκτρικές σκούπες(!) και παραδίδονται στον δήμο της πόλης για να ανακυκλωθούν.
Παράδειγμα προς μίμηση θα πρέπει να γίνει η κίνηση αυτή της ομάδας της Θεσσαλονίκης, που ναι μεν οι φίλαθλοί της δυσκολεύουν ιδιαίτερα την εκκίνηση κάθε αγώνα στο «Βικελίδης» λόγω καθυστέρησης για να μαζευτούν τα χαρτάσια, ωστόσο βρήκαν τον τρόπο να κάνουν και ένα καλό για την χώρα τους στις δύσκολες μέρες που διανύουμε…

Διαβάστε το άρθρο και στο onsports.gr στις μόνιμε στήλες...
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: