Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μπαράζ ληστειών στο κέντρο της Αθήνας

Μπορεί πολλά πράγματα σε αυτήν την χώρα να μην λειτουργούν ή να υπολειτουργούν, ωστόσο οι κλέφτες όπως φαίνεται συνεχίζουν το "έργο" τους μια χαρά και με ιδιαίτερη άνεση!

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ξημερώματα Σαββάτου, άγνωστοι δράστες στην Πλατεία Αττικής, με την χρήση βίας αφαίρεσαν από αλλοδαπό μικρό χρηματικό ποσό, ενώ ο παθών μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο. Οι δράστες αναζητούνται.


Παράλληλα στην οδό Μιχαήλ Βόδα, άλλοι δύο άγνωστοι, εισήλθαν σε κάβα ποτών και αφού απείλησαν με όπλο τον ιδιοκτήτη, τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στα πλευρά και του αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 500 €. Ο ιδιοκτήτης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ η αστυνομία αναζητά τους δράστες.

Στις 01:49, στην οδό Σάμου στο κέντρο, άγνωστος δράστης που επέβαινε ως επιβάτης σε ταξί, τραυμάτισε ελαφρά στο πρόσωπο τον οδηγό και του αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 240 €.

Στην Πλατεία Καραισκάκη, λίγο μετά τις 02:00 , άγνωστοι δράστες με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν αφαίρεσε από ημεδαπό μια τσάντα η οποία περιείχε προσωπικά του έγγραφα, ενώ την ίδια ώρα στην Πλατεία Ομονοίας, αλλοδαποί με χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσαν από ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 100 €.

επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός
http://www.newsbeast.gr/society/arthro/106872/baraz-listeion-sto-kedro-tis-athinas/

Δεν υπάρχουν σχόλια: