Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

θέλει να τελειώσει με Μιραλάς

Η επόμενη εβδομάδα φαίνεται πως θα είναι η πιο κρίσιμη για την απόκτηση του διεθνή Βέλγου άσου, αφού οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να έχουν τελειώσει την μεταγραφή.


Οι Πειραιώτες όπως έγινε γνωστό, επιθυμούν μέσα στα επόμενα 24ωρα να έχουν συνάντηση με τους διοικούντες της Σεντ Ετιέν, έτσι ώστε να συζητήσουν την υπόθεση με τους Γάλλους και να υπάρξει οριστική συμφωνία στο οικονομικό σκέλος της μεταγραφής.

Υπενθιμίζουμε ότι η αρχική συμφωνία που υπάρχει ήδη προβλέπει οι άνθρωποι της  ΠΑΕ Ολυμπιακός να καταβάλουν 2.500.000 ευρώ σε τρεις δόσεις για τον Κέβιν Μιραλάς.

Οι άνθρωποι του Πειραιά πάντως έχουν σκοπό να προσπαθήσουν να ρίξουν το ποσό προτείνοντας στους Γάλλους μεγαλύτερη προκαταβολή.

Συν τοις άλλοις, οι πληροφορίες αναφέρουν πως αν δεν γίνει δεκτή η πρόταση της «κόκκινης» ΠΑΕ για την μείωση του ποσού και τα 2.500.000 δεν μειωθούν, θα γίνει χρήση της καλοκαιρινής συμφωνίας, χωρίς να αλλάξει κάποιος όρος της συμφωνίας.

Στη συνέχεια θα προτείνουν στον παίκτη περισσότερα χρήματα από το ποσό των 3.300.000 ευρώ, προκειμένου να δεχτεί την αφαίρεση της ρήτρας.

Ένας «Πονοκέφαλος» για την διοίκηση Μαρινάκη είναι η περίπτωση που η ιστορία δεν τελειώσει θετικά στην τωρινή χρονική περίοδο και χρειαστεί να περιμένει μέχρι το καλοκαίρι, όπου αν κάποια ομάδα καταβάλει την ρήτρα των 4.200.000 ευρώ, μπορεί να κάνει τον Μιραλάς δικό της.

 επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: