Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Μήνυση σε κυβέρνηση, ΛΑΟΣ, Μπακογιάννη για εσχάτη προδοσία!

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί στην blogoσφαιρα, μια είδηση που πολλοί δεν έχουν πάρει χαμπάρι. Σύμφωνα με πηγές από διάφορα blogs και sites όπως το antistasi.info και το ksipnistere.blogspot.com, ο Δόκτωρ Δημήτρης Αντωνίου κατέθεσε μήνυση προς στην κυβέρνηση της Ελλάδας, το ΛΑΟΣ και την κ. Μπακογιάννη, για εσχάτη προδοσία!

Η " Αστυλογία" επικοινώνησε με τον δικηγόρο του κ. Αντωνίου, κ. Ιωάννη Τριμίντσιο, ο οποίος μας είπε τα ακόλουθα: " Ναι, είναι γεγονός ότι ο πελάτης μου έχει καταθέσει μήνυση για εσχάτη προδοσία κατά των βουλευτών της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, των βουλευτών του ΛΑ.Ο.Σ. και της κ. Ντόρας Μπακογιάννη, διότι με την ψήφιση του Μνημονίου πρόδωσαν τη χώρα και τον λαό της".
Για το ποια είναι η έκβαση της μήνυσης ο κ. Τριμίντσιος απάντησε : " Αυτή τη στιγμή , έχει κινηθεί η διαδικασία από τον εισαγγελέα Αθηνών, ο οποίος έχει διατάξει πρακαταρκτική εξέταση".
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εσχάτη προδοσία αποτελεί συνεχές έγκλημα που χαρακτηρίζεται ως "αυτόφωρο κακούργημα" και διώκεται χωρίς την άδεια της Βουλής. (Συντ. 62)Όπως καταλαβαίνει κανείς, αυτή είναι μία εξέλιξη η οποία βάζει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό και που τα κατευθυνόμενα Μέσα Ενημέρωσης προσπαθούν να αποκρύψουν.
Το μόνο που μένει να δούμε πλέον είναι ποια θα είναι η έκβαση της υπόθεσης η οποία φαίνεται πως έχει πολύ ... ψωμί.

Επιμέλεια : Χρυσόστομος Βουλγαρόπουλος

Παραπομπές : 1)http://www.antistasi.info/forum/showthread.php?p=3305thttp%3A%2F%2Fwww.tempotv.gr%2Findex.php%2Findexing%2F59-drvaggos%2F2049-2010-12-27-10-07-16hiseas-labyrinth.blogspot.com%2F2011%2F01%2Fblog-post_3676.html

2)http://ksipnistere.blogspot.com/2010/12/blog-post_2578.html

3 σχόλια:

Βελλης Κωνσταντινος είπε...

Για ποιο λογο εγινε αυτη η ενεργεια?Μηπως πιστευει καποιος οτι θα γινει καποα Δικη?Και αν συμβει κατι τετοιο Ποιος εχει την ψυχη να δικασει τους προισταμενους του.Αν και λυπαμαι πραγματικα για τον τροπο που εχω αρχισει και σκεφτομαι,στους προδοτες (στον πιο Lite χαρακτηρισμο)Χρειαζεται κατι πολυ χειροτερο απο κρεμασμα.Πρεπει να αντισταθουμε με πιο δυναμικους τροπους απ οσους χρησιποιησαμε μεχρι σημερα.Ολα πλεον μου φαινονται κινησεις εντυπωσιασμου,ασοπες κινησεις που δεν θα εχουν κανενα αποτελεσμα.

Ανώνυμος είπε...

Μακάρι να δικάζονταν πολιτικοί, δήμαρχοι και κάθε λογής καρεκλοκαθίμενοι όπως δικαζόμαστε εμείς οι απλοί πολίτες. Το θέμα είναι πως ΠΟΤΕ έχει γίνει αυτό στην Ελλάδα για να γίνει και τώρα? Δεν ξέρω, μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο. Τόσα χρόνια γίνονται τα μύρια όσα και κανείς δεν κάνει κάτι. Αντίστοιχα στο εξωτερικό, όποιος κι αν είσαι τιμωρείσαι, δικάζεσαι, φυλακίζεσαι (όχι ότι και σε άλλες χώρες δε θα υπάρχουν "παραθυράκια"), αλλά τουλάχιστον το χάλι που συμβαίνει εδώ, δε νομίζω ότι γίνεται αλλού.
Ελένη

Astylogos είπε...

Ααπητέ Κώστα, δεν διαφωνώ μαζί σου. Το θέμα όμως είναι ότι κάποιος έκανε κάτι και σε νομικό επίπεδο!