Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011

ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΟΛΟΣ

Ο Ράιαν Γκιγκς ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για ακόμη ένα χρόνο, και όπως φαίνεται θα κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια στη Γιουνάιτεντ.
      Για την ανανέωση του συμβολαίου του Ράιαν Γκιγκς μίλησε και ο προπονητής του Αγγλικού συλλόγου Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ,ο οποίος και τον αποθέωσε. Δήλωσε χαρακτηριστικά:"Μίλησα με τον Ράιαν πριν λίγες μέρες. Είναι χαρούμενος που θα έχει άλλον ένα χρόνο".Επίσης δήλωσε και για την φυσική κατάσταση του παίκτη:«Μπορείτε να δείτε την κατάστασή του. Είναι απίστευτος. Θα μπορούσε να κάνει άλλον ένα, ή, ποιός ξέρει, άλλα δύο χρόνια, επειδή είναι πολύ καλά γυμνασμένος. Δεν περίμενα να βρίσκεται εδώ τόσο καιρό, αλλά όσο περνούσε ο καιρός υπήρξαν βελτιώσεις στον τρόπο εκγύμνασης, και ο Ράιαν ασχολείται επίσης πολύ με τη γιόγκα. Αυτό σου δίνει μια καλύτερη πιθανότητα, ο Ράιαν όμως, ήταν έτοιμος για να κάνει θυσίες και να είναι πολύ καλός επαγγελματίας».

      Ο Ουαλός παίκτης , αν καταφέρει η ομάδα του να κατακτήσει το φετινό πρωτάθλημα θα έχει πανηγυρίσει 12 τίτλους με τους κόκκινους διαβόλους.Ενώ για τη σχέση του  με το προπονητή   μίλησε και ο ίδιος ο παίκτης  και δήλωσε:«Είναι σπουδαίο να ακούς καλά λόγια από τον προπονητή σου. Είχα πει πως θα παίζω όσο το απολαμβάνω. Τα τελευταία χρόνια, η σχέση μας έγινε πολύ καλύτερη. Μου μιλάει πολύ, μου λέει πως δεν θα παίξω αλλά μου εξηγεί το λόγο. Η σχέση μας βασίζεται την ειλικρίνεια, μου δίνει μεγαλύτερη προσοχή πλέον. Είναι ένας από τους κύριους λόγους, για τους οποίους παίζω ποδόσφαιρο»...
  Επιμέλεια:Τάσος Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: