Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Φτιάχνουν λίστα για το καλοκαίρι


Ο Παναθηναϊκός μπορεί να μην προχωρήσει σε μεταγραφές αυτή την περίοδο, το καλοκαίρι ωστόσο θα γίνουν αρκετές κινήσεις.
Εάν δεν υπάρξει κάποια συγκλονιστική εξέλιξη στα διοικητικά θέματα, τα οποία αναπόφευκτα θα έχουν αντίκτυπο στον οικονομικό τομέα,  οι «πράσινοι» θα ενεργοποιηθούν το καλοκαίρι για την ενίσχυση του δυναμικού τους,  λόγω των αποχωρήσεων, αλλά και των κενών που ήδη υπάρχουν.
Το σίγουρο είναι πως δεν θα πραγματοποιηθούν ηχηρές μεταγραφές, αφού ως γνωστόν χρήματα δεν υπάρχουν. Αντίθετα, οι άνθρωποι του τριφυλλιού θα στραφούν σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, με φιλοδοξίες και ταλέντο.
Σ’ αυτή την κατηγορία, ίσως να ανήκουν και παίκτες από το Ελληνικό πρωτάθλημα.
Αν δεν χαθούν οι ευκαιρίες που υπάρχουν, τότε το καλοκαίρι οι «πράσινοι» θα κάνουν τις ανάλογες κινήσεις για κάποιους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Σούπερ Λίγκα.
Υπάρχουν ονόματα που ακούγονται έντονα τις τελευταίες ώρες τα οποία αναμένεται να απασχολήσουν τον Παναθηναϊκό το επόμενο διάστημα. 
Ο  Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού, είναι ένας από τους παίκτες που ενδιαφέρουν τους «πράσινους», όπως οι Αμπντούν της Καβάλας και Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου.
Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, είναι πολύ πρόωρο να ειπωθεί το οτιδήποτε.  Απλά φτιάχνεται από τώρα μια λίστα, ώστε  το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός να είναι έτοιμος για την εξόρμησή του στο μεταγραφικό παζάρι.

onsports.gr
Κώστας Ζαρέντης
Επιμέλεια: Δημήτρης Μαρμαρινός

Δεν υπάρχουν σχόλια: